Portalus logo

Bewindvoering | algemene beschermingsmaatregelen in de praktijk (1u)

On Demand

Webinar
dotted_texture

Over deze webinar

mr. Renate Proost geeft als specialist en voormalig bewindvoerder in deze online videocursus een inzicht in bewindvoering in het kader van de algemene beschermingsmaatregelen.

Docent

mr. Renate Proost | voormalig advocaat - bewindvoerder

Inhoudstafel

Inzichten in bewindvoering in het kader van de algemene beschermingsmaatregelen. Renate Proost was advocaat aan de Balie van Antwerpen van 1990 tot 2021. Sedert 2008 hield zij zich bezig met bewindvoeringen en aanverwante rechtsgebieden. De zorg in deze rechtstak is hetgeen haar hierin aansprak en sedertdien spande zij zich in om de bewindvoering in een beter daglicht te krijgen en dit voornamelijk door de bewindvoering op menselijke maat te voeren.

In deze webinar volgt een algemene toelichting van het bewind binnen het kader van de beschermingsmaatregelen.

DEZE CURSUS IS HET RESULTAAT VAN JARENLANGE EXPERTISE EN PRAKTIJKERVARING

Bewindvoerder Renate Proost werkte tot 2021 binnen het kantoor Advox Advocaten. Haar nadruk lag op een menselijke benadering van een professioneel bewind.

Over de docent

Renate Proost was advocaat aan de Balie van Antwerpen van 1990 tot 2021. Sedert 2008 hield zij zich bezig met bewindvoeringen en aanverwante rechtsgebieden. De zorg in deze rechtstak is hetgeen haar hierin aansprak en sedertdien spande zij zich in om de bewindvoering in een beter daglicht te krijgen en dit voornamelijk door de bewindvoering op menselijke maat te voeren.

Meer Opleidingen & Events

Portalus logo

Arbitrage: een inleiding en capita selecta aa…

On Demand

Webinar
Portalus logo

Deontologie: Vertrouwelijkheid van de communi…

On Demand

Webinar
Portalus logo

Het beroepsgeheim van de advocaat (1u)

On Demand

Webinar
dotted_texture