Over LexGO

LexGO bezet een unieke plaats in het juridische landschap in België en Luxemburg. Het is de belangrijkste vacature- en portaalsite voor alle juridische beroepen, via www.lexgo.be en www.lexgo.lu.

Wij begonnen in 2007 als een gespecialiseerde vacaturesite, maar door het verder toevoegen van relevante inhoud is het uitgegroeid tot een echte portaalsite (met nieuws, artikelen, opleidingen en events, e-bibliotheek, adresgidsen en toepassingen om gericht te zoeken, …).

Als een meertalige site past LexGO perfect in de meertalige realiteit van de Belgische en Luxemburgse juristen. Alle vacatures en andere items kunnen steeds worden geraadpleegd, ongeacht in welke taal ze zijn opgesteld en ongeacht de taal die de bezoeker had gekozen.

Lexgo Logo
dotted_texture

Jouw contactpersonen

Ons account management team is er om je te helpen en een antwoord te bieden aan al jouw vragen.
Aarzel niet ons te contacteren!
Hugo De Maertelaere

Hugo De Maertelaere

Partner en account manager

Jurist, specialist rekrutering en tot z'n eigen verrassing ondernemer. Glimlacht veel.

Spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Laurence Durodez

Laurence Durodez

Senior account manager

Juriste, redactrice en organisator van events. Is ook verantwoordelijk voor Luxemburg.

Spreekt Frans en Engels.

dotted_texture
Lexgo Directory Icon

LexGO Legal Career Guide

LexGO geeft elk jaar op papier de LexGO Legal Career guide van de juridische beroepen in België en Luxemburg uit. Deze gids verschijnt bij de start van het gerechtelijk jaar eind september. Sinds 2021 valt ook de online versie via https://careerguide.lexgo.be te bezoeken.

9.000 exemplaren van de Legal Career Guide worden gratis verspreid onder de juridische professionals en rechtsstudenten (inclusief professionele Bachelors en Master).

De LexGO Legal Career Guide laat dienstverleners en leveranciers, die zich richten op de juridische sector, toe om zeer gericht en efficiënt te communiceren met hun doelpubliek in België en Luxemburg.

Contacteer ons voor meer informatie over het adverteren in de Legal Career Guide.

Eerder op zoek naar een ict job? Dan neemt u best een kijkje op Techjobs.be.