Grensoverschrijdende tewerkstelling

Maaltekouter 3
9051 Gent
Belgium
Lien vers l'organisateur


03 Jun
S'inscrire
3 juni 2022 | Inclusief het boek Buitenlandse arbeidskrachten op de Belgische arbeidsmarkt - herziene editie
Deze studiedag wordt georganiseerd in samenwerking met LegalNews/LegalLearning
Tijdens deze jaarlijkse opleiding 'Grensoverschrijdende tewerkstelling' worden vier uiteenzettingen gegeven door ervaren praktijkjuristen, waarbij ruime mogelijkheid tot vraagstelling wordt voorzien.
Elke deelnemer ontvangt het gloednieuwe boek Buitenlandse arbeidskrachten op de Belgische arbeidsmarkt - herziene editie van prof. dr. Filip Van Overmeiren. Deze publicatie behandelt de impact en toename van de activiteit van buitenlandse ondernemingen en werknemers op Belgisch grondgebied, met bijzondere nadruk op detachering en het gebruik van het vrij verkeer door EU-ondernemingen. De behandeling van de problematiek van "detachering" in al zijn facetten is de hoofdbekommernis en dit onderwerp zal ook door prof. dr. Filip Van Overmeiren in zijn sessie behandeld worden.

¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Voorlopig gaat deze opleiding nog steeds ter plaatse door, vanzelfsprekend met de nodige social distance zodat u met het nodige comfort en met een gerust gemoed kunt deelnemen. Indien de veiligheidsmaatregelen in tussentijd toch zouden worden verstrengd, zullen we op dat moment de mogelijke alternatieven bekijken. Ingeschreven deelnemers zullen alleszins stipt op de hoogte worden gehouden.
¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦

Sprekers
Prof. dr. Filip Van Overmeiren, docent UGent en VUB, stuurgroeplid van het MoveS project in de schoot van de Europese Commissie en director Deloitte Belgium; de heer Bruno De Pauw, adviseur-generaal Directie Internationale Betrekkingen RSZ; meester Sophie Maes, advocaat-vennoot Claeys & Engels; meester Stefanie Van de Perre, advocaat PwC Legal

Doelgroep
Advocaten, magistraten, bedrijfsjuristen, medewerkers van sociale secretariaten, personeelsverantwoordelijken, financiële en algemene directies met goede vooropleiding, accountants, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en fiscalisten


DATUM EN LOCATIE
Vrijdag 3 juni 2022 | Gent
Holiday Inn Gent ExpoMaaltekouter 39051 Gent

ERKENNINGEN
OVB: erkenning in aanvraag; IBJ: erkend voor 7 punten; ITAA: erkend voor 6,5 uur categorie A; IGO: tussenkomst in aanvraag

PRIJS
€ 285 (excl. btw)
Deelnameprijs is inclusief het boek Buitenlandse arbeidskrachten op de Belgische arbeidsmarkt - herziene editie (ter waarde van € 85), broodjesbuffet en koffie-frisdranken.
******
Annulaties kunnen enkel worden aanvaard indien schriftelijk en minstens 7 dagen vóór de opleiding. Indien u verhinderd bent, staat het u steeds vrij een vervanger in uw plaats te laten deelnemen.
******

Voir aussi : Intersentia nv

Calendrier

Webinaires & Formations & Evénements

07 Jul
logo - company

Rechtsdag Berchem - Verkeersrecht & Bewindvoering

In 2022 organiseert Confocus opnieuw de Rechtsdagen. De Rechtsdag Berchem gaat door op donderdag 7 juli 2022 met 2...

More info
08 Jul
logo - company

Rechtsdag Hasselt - Familiaal Vermogensrecht en Bemiddeling

In 2022 organiseert Confocus opnieuw de Rechtsdagen. De Rechtsdag Hasselt gaat door op vrijdag 8 juli 2022 met 2...

More info
23 Aug
logo - company

Rechtsdag Gent - Bouwrecht en Verzekeringen - Vennootschapsrecht - Erfrecht

In 2022 organiseert Confocus opnieuw de Rechtsdagen. De Rechtsdag Gent gaat door op dinsdag 23 augustus 2022 met 3...

More info
26 Aug
logo - company

Rechtsdag Hasselt - Bouwrecht en Verzekeringen - Burgerlijk Recht - Bewindvoering

In 2022 organiseert Confocus opnieuw de Rechtsdagen. De Rechtsdag Hasselt gaat door op vrijdag 26 augustus met 3...

More info

LexGO Network