Tetra Law verwelkomt een nieuwe vennoot voor vennootschaps- en financieel recht
05/02/2020

Met Didier Willlermain verwelkomt Tetra Law een nieuwe vennoot.

Didier is een geprezen specialist in het vennootschaps- en financieel recht, rechtsdomeinen die hij al meer dan 25 jaar beoefent en doceert aan de Université Libre de Bruxelles. Hij adviseert cliënten over allerhande vennootschapsrechtelijke kwesties (oprichting, aandeelhoudersovereenkomst, financiering, corporate governance, belangenconflict, aansprakelijkheid, bezoldiging, overdracht van ondernemingen, specifieke regels voor beursgenoteerde vennootschappen, enz.) en over de financiële reglementering vanuit een vennootschapsrechtelijk perspectief (openbare effectenuitgifte, openbaar overnamebod, marktmisbruik, enz.). Hij begeleidt cliënten eveneens bij de voorbereiding, onderhandeling en voltooiing van M&A-verrichtingen, joint-ventures, financierings- en herstructureringsverrichtingen, zowel op Belgisch als op internationaal niveau. Didier treedt op als raadsman in commerciële geschillen en in conflicten tussen aandeelhouders. Naast zijn specialisatie in  het vennootschaps- en financieel recht heeft Didier bovendien een brede ervaring als zakenadvocaat, waardoor hij ook vertrouwd is met andere rechtsdomeinen, met name het insolventie- en distributierecht.

De komst van Didier Willermain, een advocaat met een doorgedreven expertise alsook met intellectuele en menselijke kwaliteiten, sluit aan bij de evolutie van Tetra Law, en van haar Corporate departement in het bijzonder. Deze uitbreiding van het kantoor zorgt voor continuïteit, en past mooi binnen het DNA van Tetra Law, zijnde Passion, Synergy, Enterprise : de advocaten van Tetra Law zijn gedreven en zetten steeds alles in het werk om hun cliënten een helder, nauwkeurig en pragmatisch advies te verlenen.

Sabrina Scarnà, Managing Partner: “De komst van Didier Willermain zal de inzet en het enthousiasme van ons team, die ertoe hebben bijgedragen om van Tetra Law een belangrijke acteur te maken zowel vanuit professioneel als vanuit menselijk perspectief, enkel maar doen toenemen. Didier heeft ons hart veroverd door zijn bescheidenheid, wilskracht en dynamiek. Wij kijken uit naar onze gezamenlijke toekomst!”

Didier Willermain: “Ik ben erg blij en enthousiast om mijn loopbaan bij Tetra Law voort te zetten. Ik heb het geluk om een team te vervoegen van waardevolle vennoten en medewerkers, zowel op professioneel als op menselijk vlak. Mijn ervaring in het vennootschaps- en financieel recht past perfect binnen de praktijk van Tetra Law, en vult deze op adequate wijze aan. We zullen bovendien synergiën tot stand kunnen brengen met de departementen fiscaal recht en sociaal recht binnen Tetra Law. We hopen zo op de best mogelijke manier en met enthousiasme onze cliënten te dienen in de domeinen die centraal staan in het bedrijfsleven.”

Tetra Law in Brussel verwelkomt nieuwe vennoot in het het vennootschaps- en financieel recht - LexGO Nieuws - de site voor alle informatie en nieuws uit de juridische wereld in Belgiƫ en Luxemburg - www.lexgo.be
De partners van Tetra Law: Jérôme Terfve, Eric Carlier, Dider Willermain,

Baudouin Paquot, Sylvie Lacombe et Sabrina Scarna

Zie ook : TETRA Law

LexGO Network