25/03/24

Liedekerke opent vestiging in Antwerpen

Liedekerke kondigt vandaag de opening van een kantoor in Antwerpen (België) aan. 

Het kantoor in Antwerpen is de 5e vestiging voor het kantoor wereldwijd, na Brussel, Londen, Kinshasa (DRC) en Kigali (Rwanda). 

De opening van de Antwerpse vestiging onderschrijft het engagement van het kantoor om het toonaan- gevende Belgische onafhankelijke kantoor te zijn met echte full-service capaciteiten en een sterk net- werk, zowel in alle Belgische regio's als internationaal. De lancering in Antwerpen past binnen de strategische keuze gemaakt door het kantoor om dichter aanwezig te zijn bij een steeds verder groeiende cliëntenbasis in de Vlaamse regio. 

De opening is de volgende mijlpaal in de transformatie die het kantoor in het afgelopen decennium heeft doorgemaakt, en de aanwezigheid in Antwerpen zal toelaten ons volledige pakket van diensten en full- service capaciteiten nog vlotter bij cliënten te introduceren en te benutten. Het kantoor is gevestigd in de iconische Antwerp Tower nabij het Centraal Station en Opera Antwerpen. 

Liedekerke Antwerpen zal worden geleid door vennoten Freya Mareels, Wim Dedecker (beide Corpo- rate & Finance), Dominique Devos (Regulatory) en Roel Fransis (Insolvency & Restructuring, Corpo- rate & Finance Litigation), die zullen worden vervoegd door een groep andere vennoten, counsel en (senior) associates van verschillende praktijkgroepen. 

"We zijn verheugd om onze aanwezigheid uit te breiden naar Antwerpen, een bruisend economisch centrum in Vlaanderen. Met de bredere regio Antwerpen die steeds belangrijker wordt als hub voor cliënten in verschillende van onze belangrijkste praktijken, waaronder private equity, financiële regelge- ving, projecten, energie en milieu, werd het openen van een kantoor in Antwerpen een voor de hand liggende keuze", zegt Etienne Kairis, Co-Managing Partner. "Bovendien is het de thuisbasis van enkele van de grootste bedrijven in België en hebben veel internationale groepen Antwerpen gekozen als de thuisbasis van hun Belgische hoofdkantoor. Het hele team kijkt ernaar uit om deel uit te maken van het lokale ecosysteem", voegt Alexandre Emond, Co-Managing Partner van Liedekerke, toe. 

dotted_texture