26/06/23

Versterking bij Steve Skills

Steve Skills verwelkomt met enthousiasme Emilie Essers als Legal Recruitment Consultant. Emilie vervoegt het team van Ségolène Geeraert dat zich focust op werving en selectie in de advocatuur. 

Emilie behaalde haar diploma rechten aan de Universiteit Antwerpen en werkte ruim vier jaar als advocaat in een toonaangevend nationaal advocatenkantoor. Ze specialiseerde zich in commercieel en vennootschapsrecht. 

Emilie Essers over haar carrièreswitch: "Door mijn ervaring als advocaat, heb ik een goed inzicht in wat kandidaten en kantoren zoeken om zo de juiste match te maken. Toen ik Ségolène en het team ontmoette, wist ik dat Steve Skills perfect bij me paste. Ik was onder de indruk van hun transparante communicatie, de positieve sfeer en hun gedreven manier van werken met een menselijke touch. Ik kijk ernaar uit om een positieve impact te maken op carrières van kandidaten en kantoren.” 

Ségolène Geeraert: "Het is fantastisch om Emilie aan boord te hebben. Haar ervaring binnen de advocatuur in combinatie met haar gedrevenheid, energie en vastberadenheid zorgen ervoor dat zij een solide versterking van het team vormt. Ik kijk uit naar onze samenwerking en zal haar graag begeleiden om experte te worden in het leveren van uitstekende juridische rekruteringsdiensten”.

Emilie Essers en Ségolène Geeraert

dotted_texture