11/01/24

Promoties bij Cazimir

Rinse Elsermans werd met ingang van 1 januari 2024 benoemd tot vennoot bij Cazimir, een nichekantoor dat vermogende families en ondernemers bijstaat bij al hun juridische vragen en zorgen over hun vermogen, met vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent en Kortrijk.

Sinds zijn start bij Cazimir in 2015 heeft Rinse een sterk palmares opgebouwd in familiaal vermogensrecht in al zijn aspecten.

Rinse heeft een bijzondere ervaring verworven op het vlak van burgerlijke procedures, met een focus op nalatenschap conflicten. Tevens is hij expert in familiale vermogensplanning.

Ook treedt Rinse veelvuldig op als spreker en geeft hij seminaries waarbij hij andere professionele actoren in het juridische en financiële spectrum helderheid brengt in deze complexe en snel evoluerende materies.

Hij publiceert regelmatig als (mede)auteur in gespecialiseerde vakliteratuur en belicht daarmee de recente evoluties en best practices inzake diverse juridische onderwerpen zoals gerechtelijke vereffening en verdeling, erfovereenkomsten en planningstechnieken. Hij verschijnt tevens frequent als expert in populaire media om toelichting te geven bij deze topics. 

De benoeming van Rinse is een echte aanwinst voor het vennoten team. Door zijn deskundigheid sluit deze stap aan bij Cazimirs toekomstvisie waarin wij onze dienstverlening op een cliëntgerichte en kwalitatieve wijze verder willen ontwikkelen. 

Samen met de andere vennoten zal hij, in een voortdurend evoluerende juridische context en digitale wereld, een leidende rol spelen in de verdere uitbouw van ons kantoor.

Wim Vermeulen, vennoot van Cazimir, bevestigt: “Rinses passie voor het recht en zijn ongeëvenaarde toewijding aan onze cliënten maken hem een waardevolle aanwinst voor ons vennoten team. Met Rinse aan boord zijn we ervan overtuigd dat we samen nieuwe hoogten zullen bereiken en onze cliënten de best mogelijke juridische dienstverlening zullen bieden.”

Tim Melis, vennoot van Cazimir verklaart: “In soms stormachtige familierechtelijke procedures begeleidt Rinse klanten met empathie en expertise naar harmonieuze oplossingen, zodat zij zich kunnen concentreren op het koesteren van hun dierbare banden. Als vennoot zal hij bijdragen aan Cazimirs missie om families te helpen bij het veiligstellen van hun belangen.”


Evelien Vande Putte werd benoemd tot principal. Zij  startte in 2010 als medewerker van het kantoor en heeft steeds haar grondige juridische kennis als civilist gecombineerd met een sterk empathisch vermogen.

Zij beschikt over een jarenlange praktijkervaring en is expert op het vlak van (inter)nationale vermogens- en successieplanning, met een sterke focus op familiaal vermogensrecht (erfrecht, schenkingen, testamenten, relatievermogensrecht), overdracht en opvolging van familiebedrijven en schenk- en erfbelasting.

Zij brengt het vermogen van de cliënt in kaart, zorgt voor een civiel en fiscaal optimaal en allesomvattend advies in complexe dossiers waar zij creatieve oplossingen aanreikt, rekening houdende met de geuite wensen en bekommernissen.  

Cliënten comfort en gemoedsrust geven, tijdens alle momenten van hun leven, door een persoonlijke aanpak en duurzame opvolging, is haar drijfveer.

Eveliens promotie is een beloning voor haar jarenlange juridische en operationele bijdrage aan de groei van Cazimir. Ze is zowel voor de cliënten als voor de medewerkers een sleutelfiguur binnen het kantoor. Als principal zal zij haar expertise verder uitbouwen en haar rol binnen het team bestendigen om, met de vennoten, Cazimirs kwalitatieve dienstverlening incontournable te maken.

Nathalie Labeeuw, vennoot van Cazimir, zegt enthousiast: “Eveliens benoeming is een welverdiende erkenning van haar uitgebreide ervaring en diepgaande kennis in haar vakgebied en haar innemende persoonlijkheid. Haar toewijding aan het begrijpen van de behoeften van onze cliënten en het bieden van passende strategieën is indrukwekkend. We zijn ervan overtuigd dat zij als principal een belangrijke rol zal vervullen voor zowel onze cliënten als voor Cazimir.”

Volgens Olivier De Keukelaere, vennoot van Cazimir, heeft Evelien een onmisbare rol gespeeld in de groei en de reputatie van Cazimir: "Haar expertise en toewijding hebben bijgedragen aan het leveren van specialistische diensten op het vlak van vermogens- en successieplanning. Evelien heeft bovendien het vermogen om de juiste jonge talenten te vinden en deze te begeleiden in hun professionele ontwikkeling om zodoende mee de toekomst van Cazimir vorm te geven."

dotted_texture