12/03/24

Degroote - De Man verwelkomt nieuwe vennoot

De vennoten van De Groote - De Man kondigen met trots Stefanie Debeuf aan als nieuwe Vennoot. 

Stefanie's gedrevenheid en passie voor de advocatuur en het vastgoed sluiten naadloos aan bij de missie en visie van ons kantoor. Met Stefanie als nieuwe Vennoot versterken we ook onze focus op innovatie binnen de advocatuur. Haar toewijding aan het vinden van efficiënte oplossingen en haar geloof in de kracht van samenwerking sluiten naadloos aan bij onze visie op de advocatuur van de toekomst.

DGDM bewijst hiermee opnieuw dat inzetten op persoonlijke groeipaden cruciaal is én dat doorgroeien genderneutraal gebeurt.  DGDM kiest voor toekomstgerichte advocatuur zónder glazen plafond.

“Stefanie is een topmadam, gepassioneerd, gedreven om de cliënten optimaal service te geven, maar ook met veel aandacht voor inclusie haar team aanstuurt. Het is een grote aanwinst voor DGDM dat zij als vennoot mee aan boord komt van ons fantastisch verhaal.” Ingrid De Poorter, Managing Partner.

Deze stap markeert niet alleen een persoonlijke mijlpaal in haar carrière, maar versterkt ook onze positie als toonaangevend advocatenkantoor in België. Wij zijn trots dat zo’n topvrouw mee de verdere strategie en groei van DGDM zal uitwerken en uitbouwen.

In haar rol als erkend bemiddelaar heeft Stefanie gewerkt aan duurzame oplossingen voor conflicten, waarbij ze bijzondere kennis heeft opgebouwd in bemiddelingstrajecten bij bestuurlijke geschillen. Haar eerdere waardevolle ervaringen bij vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren en bij een nichekantoor gespecialiseerd in milieu en vastgoed hebben haar gevormd tot de professionele kracht die ze vandaag is. Samen bouwen we verder aan een succesvolle toekomst, gedreven door expertise, passie en lokale betrokkenheid.

Stefanie koos in 2022 resoluut voor De Groote – De Man vanwege onze krachtige nadruk op teamwerk binnen een dynamische, multidisciplinaire omgeving. Haar uitzonderlijke talenten en deskundigheid vonden naadloos aansluiting bij onze innovatieve kijk op advocatuur. Hier staat efficiëntie, digitalisering en proactieve samenwerking centraal. Bij ons komt Stefanie volledig tot haar recht, en samen omarmen we een toekomst waarin successen worden behaald door gedreven teamwork en vooruitstrevende juridische benaderingen.


Lokale verankering.

De bewuste keuze om in 2020 ons kantoor in Halle te openen, gevolgd door een vestiging in Hasselt in 2022, weerspiegelt ons diepgewortelde geloof in het belang van lokale aanwezigheid, zelfs te midden van een gedigitaliseerde wereld.

Stefanie blijft Teamlead vastgoedrecht in ons kantoor in Hasselt en zij zet haar schouders in het verder uitbreiden van onze expertise en ons netwerk in Limburg. 

Ik ben heel enthousiast dat ik als vennoot mag toetreden tot deze uitzonderlijke advocatenassociatie, waar innovatie, samenwerking en persoonlijke groei centraal staan. Onze gedeelde kernwaarden, met inbegrip van het innovatief ‘people management’, vormen de pijlers van dit nieuw partnerschap. Ik kijk er naar uit om vanuit het kantoor in Hasselt mijn bijdrage te leveren aan de verdere groei van DGDM.” Stefanie Debeuf, Vennoot.
dotted_texture