11/01/24

Stibbe benoemt twee nieuwe counsels in Brussel

Het Brusselse kantoor van Stibbe heeft Tobe Inghelbrecht (Litigation & Arbitration) en Renaud Smal (Environment & Planning) benoemd tot counsel, met ingang van 1 januari 2024. Deze benoemingen versterken Stibbe’s Litigation & Arbitration en Environment & Planning praktijken en stellen het kantoor in staat om cliënten van het beste advies te blijven voorzien.

Tobe Inghelbrecht is een ervaren advocaat op het gebied van geschillen, arbitrage en algemeen commercieel recht. Hij werkt sinds 2013 bij Stibbe en heeft een uitzonderlijke technische expertise. Tobe is gespecialiseerd in geschilvoering met betrekking tot bankzaken, financiën, vennootschaps- en ondernemingsrecht, evenals alle aspecten in verband met verbintenissenrecht, onrechtmatige daad en procesrecht. Hij heeft aanzienlijke ervaring in adviesverlening en het vertegenwoordigen van cliënten voor de rechtbank. Naast zijn praktijk als advocaat is Tobe sinds 2018 assistent aan het Instituut voor Verbintenissenrecht van de KU Leuven.

Renaud Smal is advocaat bij Stibbe sinds 2016. Hij is gespecialiseerd in administratief recht en bouwrecht, met een focus op milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw. Renaud adviseert over regelgeving en biedt juridische bijstand bij transacties en projecten. Hij vertegenwoordigt ook cliënten in geschillen voor burgerlijke en administratieve rechtbanken. Renaud is sinds 2015 docent milieurecht aan de Universiteit van Luik. Samen met counsel Olivier Di Giacomo zal Renaud het Franstalige cliënteel van Stibbe verder bijstaan op het vlak van milieurecht en ruimtelijke ordeningsrecht in het Brusselse en Waalse Gewest.

Wouter Ghijsels, Managing Partner van Stibbe Brussel: "We feliciteren Tobe en Renaud met deze indrukwekkende mijlpaal in hun carrière. Deze welverdiende promoties zijn een bewijs van hun uitmuntende juridische vaardigheden en weerspiegelen Stibbe’s engagement om voortdurend te investeren in zijn medewerkers. Deze benoemingen versterken zowel onze Litigation & Arbitration als Environment & Planning praktijken en zorgen ervoor dat we onze cliënten consistent de beste kwaliteit kunnen bieden en onze leidende marktpositie kunnen behouden."

dotted_texture