01/12/23

Malissa Begtas versterkt het Employment, Pensions & Mobility team bij Taylor Wessing in Brussel.

Per 1 december 2023 versterkt counsel Malissa Begtas het Employment, Pensions & Mobility team bij Taylor Wessing in Brussel. Malissa heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, waarbij zij een scala van werkgevers in diverse sectoren heeft geadviseerd in al hun HR kwesties en hen heeft bijgestaan in hun sociale relaties.

Marie Michaud-Nérard, partner en hoofd Employment, Pensions & Mobility in Brussel: "Ik ben ontzettend blij met de komst van Malissa. Haar expertise, ervaring en persoonlijkheid zijn van toegevoegde waarde voor ons Employment team in Brussel. Samen met het team zijn we volledig klaar om ons aanbod op het gebied van arbeidsrecht en HR-diensten nog verder uit te breiden voor zowel onze nationale als internationale klanten. De toekomst ziet er zeer veelbelovend uit."  

Malissa Begtas: "Ik verheug me erop om me aan te sluiten bij Taylor Wessing Brussel. Het zijn juridisch boeiende tijden op de (arbeids)markt en dit vertalen naar praktische oplossingen voor bedrijven, nationaal en internationaal, is een uitdaging die ik graag samen met het gespecialiseerde team van TaylorWessing aanga."

dotted_texture