Ervaren en hands-on COO - Notariskantoor - Oost-Vlaanderen
26/11/2021

Région: Flandre orientale
Fonction: Support
Environnement: Notariat
Matières: Autre matière
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO26/11

Groeiend notariskantoor in Oost-Vlaanderen is op zoek naar een ervaren en hands-on COO die de operationele organisatie van het kantoor in handen neemt. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Groeiend notariskantoor in Oost-Vlaanderen is op zoek naar een ervaren en hands-on COO die de operationele organisatie van het kantoor in handen neemt. 

Uw missie

U neemt de operationele leiding over het kantoor. U neemt bij de notarissen een aantal noodzakelijke organisatorische taken en verantwoordelijkheden weg, zodanig dat de notarissen zich maximaal kunnen toeleggen op het notariële werk. 

 

Functie

Als COO bent u actief op drie domeinen:

Organisatie dagelijkse werking

U zorgt er voor dat alles gesmeerd verloopt en iedereen zich ten volle op zijn kerntaken kan richten. U bewaakt de interne processen en de vlotte samenwerking tussen de teams. U detecteert knelpunten in de organisatie, stelt oplossingen voor en begeleidt de implementatie ervan. Wij verwachten niet dat u zelf alle processen en oplossingen uitwerkt, wel dat u, samen met de notarissen en de medewerkers, er voor zorgt dat ze tot stand komen en eenvormig uitgerold worden. 

U bent de rechterhand van de notarissen voor alle organisatie- en veranderingsprojecten zoals het organiseren en voorbereiden van de verschillende werkvergaderingen, voorbereiden van investerings-beslissingen (aanwervingen, aankopen, …) en het verzorgen van de interne communicatie van beslissingen die tijdens de verschillende werkvergaderingen zijn genomen.

U beheert de relaties met de leveranciers en de omkadering op het vlak van het kantoorgebouw, machines en toestellen en de werkposten. U stuurt onze ICT-partner aan.

 

Personeelsbeheer

U neemt de leiding over het personeelsbeheer en u zet stappen om het human resources management verder te professionaliseren: het rekruteringsproces, het loonbeleid, de loopbaanontwikkeling- en begeleiding, evaluatie- en promotiebeleid etc.

U coacht de notarissen bij het nemen van belangrijke personeelsbeslissingen. 

U coördineert de interne en externe opleidingsprogramma’s en studiedagen, alsook de sociale activiteiten en teamevents.
 

Aansturen van het team van stafmedewerkers

U stuurt rechtstreeks een beperkt team van stafmedewerkers aan die instaan voor het onthaal, telefonie en algemene administratieve processen. U leidt het team en zorgt voor een vlotte interne organisatie en samenwerking en een kwaliteitsvolle dienstverlening. 

U bent een ervaren organisatorische duizendpoot die een breed spectrum aan taken en verantwoordelijkheden aankan. U kan goed delegeren maar u kan ook zelf de handen uit de mouwen steken.

U bent leergierig en u heeft een scherp oog voor processen, organisatie en efficiëntie. U durft dingen in vraag te stellen en neemt verantwoordelijkheid om verbeteringen aan te brengen.

U wacht niet op instructies maar u bent een positieve, stuwende kracht die zaken opneemt en realiseert. U kan mensen enthousiasmeren en motiveren. U neemt mensen op sleeptouw en neemt een coachende houding aan naar uw collega’s. 

Ervaring in de juridische sector is een belangrijke plus, maar kan gecompenseerd worden door relevante ervaringen in een andere sector. 

Wij bieden een unieke kans om zelf inhoud te geven aan een nieuwe functie met veel groeipotentieel. Wij willen u wapenen voor uw opdracht: waar nodig zorgen we voor bijkomende opleiding en individuele coaching. 

U wordt opgenomen in een jong, dynamisch en gedreven team, in een moderne en aantrekkelijke werkomgeving. Wij bieden een competitief salarispakket.

Intéressé(e) ?

Heeft u interesse? Mail dan uw CV én motivatiebrief naar [email protected].

 

Voir les autres annonces de Anoniem

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Support

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Autre matière

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Support (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Junior Lawyers - Public...

Junior Lawyers - Public Procurement

Read more
Stagiair Advocaat -...

Stagiair Advocaat - Vennootschapsrecht / Financieel Recht - Antwerpen en...

Read more
Tax Advisor - Bruxelles

Tax Advisor - Bruxelles

Read more
Juriste Marchés publics /...

Juriste Marchés publics / Project Management Officer

Read more
Paralegal - Berchem

Paralegal - Berchem

Read more
Jurist (M/V/X)

Jurist (M/V/X)

Read more
Legal Advisor - Brussel

Legal Advisor - Brussel

Read more
Juriste (F/H/X)

Juriste (F/H/X)

Read more
Litigation lawyer Antwerp

Litigation lawyer Antwerp

Read more
Litigation Lawyer- Dutch...

Litigation Lawyer- Dutch native

Read more

LexGO Network