Knowledge Lawyer

Knowledge Lawyer
Région: Ixelles
Expérience nécessaire: 5 ans
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: VL/LAW/2784/21
Contrat: Durée indéterminée ou Indépendant (Temps plein ou Temps partiel)

Description de la société

Eubelius se fait un point d'honneur à recruter uniquement les meilleurs avocats. Nos associés sont des experts de premier plan dans des domaines juridiques très divers. Ils combinent souvent leur riche expertise et expérience professionnelle avec des défis académiques. Ce sont dès lors des conférenciers appréciés lors de journées d'études et de congrès en Belgique et à l'étranger.


Beschrijving

Als Knowledge Lawyer maak je deel uit van het Knowledge Management team en speel je een cruciale rol in de vlotte werking van het kantoor. Op die manier ben je een onmisbare schakel in de hoogstaande cliëntgerichte service die Eubelius kenmerkt.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor: 

  • de verdere uitbouw van de knowhow binnen het kantoor, de coördinatie van knowhow gerelateerde taken en de interne verspreiding van knowhow.
  • het ontwikkelen en onderhouden standaarddocumenten- en modellen, memoranda en de knowhow database.
  • het opvolgen van de wetgeving en relevante juridische ontwikkelingen. 
  • het meewerken aan de content van (interne en externe) nieuwsbrieven, de website met cliëntenportaal en pitch- en (in samenspraak met het marketing team) marketingmateriaal.

Profiel

  • Je bent Master in de rechten van een Belgische rechtsfaculteit en je behaalde goede studieresultaten.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in een juridische context. Vertrouwdheid met de advocatuur is een pluspunt. Kennis van IT is een meerwaarde. 
  • Je bent een teamplayer die autonoom kan werken. Je hebt zin voor organisatie en structuur en je hebt oog voor detail. Je neemt graag verantwoordelijkheid, stelt de juiste prioriteiten, bent flexibel en kan werken met deadlines. 
  • Je bent gemotiveerd, voldoende assertief en durft met nieuwe ideeën te komen. 
  • Je bent tweetalig Nederlands/Frans en hebt een goede kennis van het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

Aanbod

Eubelius staat bekend voor een professionele aanpak en absolute kwaliteit van de dienstverlening. Als Knowledge Lawyer krijg je de kans om samen te werken met advocaten die de top zijn in hun expertisedomein.

Je komt terecht in een gedreven team en werkt in een aangename en professionele werkomgeving.

Eubelius biedt jou een dynamische en gevarieerde functie. Je hebt een breed takenpakket, krijgt ruimte voor initiatief en wordt aangemoedigd om zelfstandig werken.

Er wordt jou een contract voor onbepaalde duur geboden, met een competitief salaris (inclusief extralegale voordelen). In principe werk je in een 40 urenweek en heb je dus recht op 12 extra vakantiedagen (inhaalrust) per jaar. Zowel een deeltijds werkregime (4/5e) alsook een samenwerking onder het statuut van zelfstandige zijn bespreekbaar. 

Mensen staan bij Eubelius centraal. Het kantoor streeft ernaar om een stimulerende en gezonde werkomgeving te creëren waarbinnen medewerkers zich als individu ten volle kunnen ontwikkelen.

Google Maps
Google Maps