MVVP verwelkomt Emmanuel Wauters
30/12/2019

MVVP is verheugd aan te kondigen dat Emmanuel Wauters het kantoor vanaf 6 januari 2020 zal vervoegen als vennoot arbeidsrecht. Hij zal samen met Bruno Blanpain en een team van 3 medewerkers bijdragen tot de verdere ontwikkeling van het departement arbeidsrecht.

Emmanuel Wauters heeft een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Hij adviseert Belgische en buitenlandse ondernemingen in alle aspecten van het arbeids- en socialezekerheidsrecht, met een specifieke nadruk op collectief arbeidsrecht. Emmanuel Wauters is tweetalig van oorsprong en pleit zowel voor de Nederlandstalige als de Franstalige rechtbanken en hoven. Hij spreekt ook vloeiend Engels. Gedurende zijn carrière heeft Emmanuel Wauters sterke contacten ontwikkeld met advocatenkantoren in de belangrijkste Europese rechtsgebieden.

Vooraleer MVVP te vervoegen, was Emmanuel actief als advocaat in kantoren zoals Taquet, Clesse & Van Eeckhoutte en De Wolf & Partners, waar hij de afdeling arbeidsrecht leidde.

Bruno Blanpain: “Emmanuel beschikt over een stevig track record, kennis en ervaring in arbeids- en sociale zekerheidsrecht. Zijn cliënt focus en teamwork skills maken van hem de geschikte kandidaat voor ons departement arbeidsrecht en ik kijk er naar uit om de cliënten samen met Emmanuel te helpen.

Emmanuel Wauters: “Ik ben erg enthousiast om MVVP te vervoegen. De uitstekende reputatie van het kantoor op de Belgische markt en zijn sterke professionele contacten met kantoren over de hele wereld komen volledig overeen met mijn professionele visie. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met Bruno Blanpain en de andere leden van het team onze klanten de best mogelijke juridische dienstverlening kunnen bieden.

Zie ook : Marx Van Ranst Vermeersch & Partners (MVVP)

LexGO Network