Valegis verwelkomt twee nieuwe consultants
07/01/2019

Valegis verwelkomt twee nieuwe consultants: Britt Corstjens en Isabelle Kamp

Britt Corstjens - consultant recruitment - VialegisBritt Corstjens studeerde Rechten en Notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel. Sedert 2015 was zij werkzaam als notarieel juriste in het notariskantoor Tobback, Wellekens & Rooms te Boom waar zij voornamelijk verantwoordelijk was voor de familierechtelijke dossiers. 

Einde 2018 gaf Britt aan haar carrière een nieuwe wending en besloot  zij om vanuit haar interesse in human resources aan de slag te gaan bij Vialegis.  Met haar achtergrond vanuit het notariaat zal Britt zich vanaf 2 januari 2019 hoofdzakelijk toespitsen op het rekruten van notariële juristen.

 

 

Isabelle Kamp - consultant recruitment - Vialegis

Isabelle Kamp studeerde in 2015 af aan de KU Leuven als Master in de Rechten. In hetzelfde jaar ging ze aan de slag als advocaat aan de Balie te Brussel, waar ze eerst deel uitmaakte van de afdeling publiek en administratief recht bij advocatenkantoor Loyens & Loeff.
 
Daarna vervoegde ze de afdeling publiek en administratief recht van Monard Law. In December 2018 gaf Isabelle haar carrière een nieuwe wending en startte als consultant bij Vialegis.

 

 

 

 

Zie ook : Vialegis

LexGO Network