Stibbe en IBJ hernieuwen samenwerkingsakkoord
16/07/2018

Stibbe en het IBJ hebben na een positieve evaluatie van hun samenwerkingsovereenkomst beslist om deze te verlengen.

Het afgelopen jaar hebben we heel wat kennis en expertise met het IBJ kunnen uitwisselen, wat voor een zeer positieve samenwerking heeft gezorgd. Door als spreker op te treden op de “Dag van de bedrijfsjurist” en de “Day of the Practice” hebben we de banden met de bedrijfsjuristen kunnen versterken en kunnen inspelen op de behoeften van deze beroepsgroep. We kijken ernaar uit om de samenwerking ook dit jaar verder te zetten en nog te versterken”, zegt Jan Peeters, Managing Partner van Stibbe.

Ludo Deklerck, directeur van het IBJ voegt daaraan toe: “Het voorbije jaar hebben we met Stibbe heel wat mooie zaken gerealiseerd. We kijken daarom uit naar wat het volgende jaar vanonze samenwerking teweeg zal brengen.

_______________________________

Over Stibbe

Stibbe is een vooraanstaand internationaal georiënteerd zakenadvocatenkantoor in de Benelux. Ons kantoor in Brussel is een van de grootste kantoren op de Belgische markt met meer dan 140 advocaten, waarvan 30 partners. Daarnaast telt Stibbe ongeveer 30 advocaten in Luxemburg, meer dan 200 advocaten in Amsterdam, en bijkantoren in Dubai, Londen en New York. Onze toegewijde teams zijn sinds lang vertrouwde adviseurs van onze cliënten die uit alle hoeken van de wereld komen. Ons cliënteel omvat zowel multinationals als lokaal verankerde bedrijven, financiële instellingen, overheden en andere openbare instanties. We behandelen hun transacties, geschillen en projecten in een breed spectrum van sectoren. Voor meer informatie: www.stibbe.com.
 

Het Instituut voor bedrijfsjuristen

Het federale Instituut voor bedrijfsjuristen, opgericht bij wet van 1 maart 2000, is de beroepsorde voor bedrijfsjuristen. Het IBJ telt vandaag 2057 leden waarvan 58% vrouwen en 42% mannen, 61% Nederlandstaligen en 39% Franstaligen uit 769 ondernemingen, uit alle economische, sociale, administratieve en wetenschappelijke sectoren, van KMO tot multinational.

Het IBJ biedt zijn leden een specifiek opleidingsaanbod op maat en waakt over de naleving van de deontologische code en de onafhankelijkheid van zijn leden en het respect door derden van de vertrouwelijkheid van het werk van zijn leden.

Meer informatie: www.ibj.be

Zie ook : Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise

LexGO Network