18/12/17

Crowell & Moring en het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ) zetten hun jarenlange samenwerking verder

Met genoegen kondigen Crowell & Moring en het Belgische Instituut voor bedrijfsjuristen aan dat zij hun jarenlange samenwerking hernieuwen. De voorbije jaren heeft de samenwerking reeds gezorgd voor succesvolle seminaries en een constante uitwisseling van expertise. Juridische know-how werd zo gecombineerd met de dagelijkse pragmatische noden van ondernemingen. Kristof Roox, Co-Managing Partner bij Crowell & Moring: “Wij zijn bijzonder tevreden over de jarenlange samenwerking met het IBJ. Aangezien we ons meteen konden vinden in de nieuwe strategie van Directeur-generaal Ludo Deklerck, zijn we snel tot een nieuw akkoord gekomen. Wij kijken ernaar uit om de wisselwerking met de bedrijfsjuristen te versterken en onze kennis en expertise verder met hen te delen.”

De voorbije jaren heeft Crowell & Moring allerhande thema’s behandeld vanuit diverse praktijkgroepen.  In de nieuwe samenwerking zal praktijk overschrijdend worden gewerkt en vooral aandacht worden besteed aan Litigation, één van de gebieden waarin Crowell & Moring naam en faam heeft. In het samenwerkingsakkoord is ook ruimte voor hot topics zoals Data Protection en Class Actions. Er zullen vooral seminaries in kleine groep worden georganiseerd om bepaalde thema’s te kunnen uitdiepen en concreet en pragmatisch te werk te kunnen gaan.

Ludo Deklerck van het IBJ: “Wij zijn verheugd om de samenwerking met Crowell & Moring verder te zetten in het nieuwe jaar. Het kantoor heeft een bijzondere meerwaarde in het up to date houden van onze bedrijfsjuristen en we zijn ervan overtuigd dat de nieuwe aanpak zal beantwoorden aan de noden van onze leden.”

dotted_texture