08/01/16

Vialegis is een consultant rijker

Karolien Eeckhoudt vervoegde Vialegis als consultant in januari 2016.

Karolien studeerde in 2007 af aan de KULeuven als licentiaat in de rechten. Tijdens de tweede licentie studeerde ze een semester aan de Universiteit van Bordeaux in het kader van een Erasmusuitwisseling. Zij deed eveneens een zomerstage bij het Brusselse advocatenkantoor Claeys & Engels. In 2008 behaalde Karolien een aanvullende master in het sociaal recht aan de ULB.

Na haar studies werd Karolien advocaat aan de Balie in Leuven en deed ze haar stage bij het advocatenkantoor Nelissen Grade. In 2012 begon zij te werken bij Curia, waar zij deel uitmaakte van de afdeling arbeidsrecht. 

Vanuit haar ervaring als advocaat gespecialiseerd in het sociaal recht, ontwikkelde zij een bijzondere interesse voor human resources. Zij haalde daarbij voornamelijk voldoening uit het menselijke aspect van het werk alsook uit de samenwerking met zowel collega’s als klanten. Tegen die achtergrond besloot Karolien om haar carrière een nieuwe wending te geven. Sinds begin 2016 werkt zij als consultant bij Vialegis.

dotted_texture