24/01/17

Fieldfisher versterkt Brusselse corporate praktijk met nieuwe vennoot

Europees advocatenkantoor Fieldfisher verwelkomt Thomas Lenné als vennoot in haar Brussels kantoor.

Thomas is gespecialiseerd in vennootschapsrecht, en adviseert Belgische en internationale bedrijven, private equity fondsen, families en ondernemers. Zijn werk dekt alle domeinen van het vennootschapsrecht, met een bijzondere focus op fusies en overnames (M&A), buy-outs, private equity en venture capital transacties. Hij adviseert ook in capital markets transacties, vennootschapsrechtelijke herstructureringen en algemene vennootschapsrechtelijke zaken.

Thomas, die Fieldfisher vervoegt van Baker McKenzie, heeft 11 jaar ervaring in tal van sectoren, zoals private equity, bouw, luchtvaart, bankwezen, energie, IT, telecom en media.

Claudio Mereu en Stijn Debaene, co-managing partners van Fieldfisher Brussel, verklaarden: "Thomas is de vierde vennoot binnen het corporate team van ons Brussels kantoor. We zijn er trots op dat ons kantoor een toptalent als Thomas kon aantrekken en we zijn er absoluut van overtuigd dat zijn komst de verdere groei van onze Belgische praktijk verder zal bestendigen."

Thomas Lenné stelde: "Ik ben erg blij om Fieldfisher te vervoegen. Als kantoor heeft Fieldfisher een zeer sterke reputatie en, zoals we de afgelopen maanden hebben gezien, blijft haar Europese voetafdruk groeien. Bovendien huist het Brussels kantoor het volledige scala van hooggekwalificeerde Belgische specialisten die nodig zijn voor mijn praktijk." 

dotted_texture