02/01/17

Noël Lambert vennoot bij Sotra sinds 1 januari 2017

Sotra is verheugd aan te kondigen dat Mter Noël Lambert vennoot werd op 1 januari 2017.

Na het behalen van een master in de rechten met onderscheiding aan de UCL, begon Noël Lambert zijn loopbaan als advocaat aan de Balie van Brussel in 2009. Van meetafaan specialiseerde hij zich in het individueel en collectief arbeidsrecht en richtte hij zijn aandacht in het bijzonder op KMO’s en de ziekenhuissector.

Hij publiceerde verschillende boeken binnen zijn vakdomein, ondermeer het standaardwerk gewijd aan privacy op de werkvloer dat hij samen met Olivier Rijckaert schreef. Noël Lambert is een vaak gevraagd spreker op seminaries voor HR professionals en voor verschillende beroepsfederaties.

Noël Lambert maakt deel uit van het team dat Sotra opstartte in juli 2014. Destijds begonnen met 4 advocaten, groeide het kantoor intussen uit tot een structuur met 8 advocaten en wordt het intussen aanzien als één van de belangrijkste Belgische nichekantoren binnen het sociaal recht.

De toetreding van Noël Lambert tot het partnership van Sotra, moet gezien worden als een nieuwe stap in de ontwikkeling van Sotra en diens cliënteel en maakt het mogelijk om diensten van een nog hogere kwaliteit aan te bieden. 

dotted_texture