02/12/16

NILS daagt grote advocatenkantoren uit

Vandaag lanceren 17 gespecialiseerde nichekantoren NILS, een multidisciplinair netwerk dat ondernemingen een complete ondersteuning aanbiedt bij fraudebestrijding, gerechtelijke procedures en geschillenbeslechting. 

De samenwerking tussen niche advocatenkantoren en experten uit andere disciplines zoals forensische auditoren, data-analyse & recovery specialisten en IT-security experten, is uniek in België. 

NILS speelt hiermee in op de trend waarbij alsmaar meer ervaren advocaten zich afsplitsen van grote advocatenkantoren om hun eigen gespecialiseerd nichekantoor op te richten. Via NILS kunnen cliënten nu ondersteuning genieten van een groep nichekantoren die hun krachten bundelen en gecoördineerd te werk gaan via 1 contactpunt, 1 contract en 1 tarief. 

NILS positioneert zich uitdrukkelijk als een concurrent voor de grote traditionele advocatenkantoren, maar gaat een stap verder door ook technische ondersteuning te bieden. Huisadvocaten kunnen bij NILS terecht voor ondersteuning. 

Voor meer informatie kan u terecht op https://nils.network.

Op 16 maart 2017 wordt er door het NILS netwerk een gratis themanamiddag aangeboden rond de nieuwe regels inzake gegevensbescherming. https://nils.network/event3.php

dotted_texture