16/06/14

Belgavoka wordt AVOLINK

Nieuwe naam en missie voor enige nationaal advocatennetwerk

In aanwezigheid van prominenten zoals voormalig minister van Justitie dhr. Stefaan De Clerck werd dit weekend AVOLINK voorgesteld. Avolink is de nieuwe naam van het enige nationaal overkoepelende advocatennetwerk, en vervangt het voormalige Belgavoka. De nieuwe naam is een frisse start, waarmee de jarenlange ervaring als advocatennetwerk naar de advocaten-leden (B2B), nu ook specifiek ten dienste van de cliënten (B2C) gericht wordt. Doel van het netwerk is KMO's en bedrijven juridisch ondersteunen, met een nationale organisatie die dichtbij de cliënt staat. Tegelijkertijd werden ook de bijhorende website en het nieuwe magazine gepresenteerd aan de genodigden.

Avolink, dat met een totaal van 35 kantoren in elk voormalig gerechtelijk arrondissement van België en het Groothertogdom Luxemburg vertegenwoordigd is, behartigt juridische zaken voor KMO's en organisaties. Samen met andere Europese advocatennetwerken is Avolink bovendien ook met Nederland, Frankrijk en Duitsland verbonden. Via dit uitgebreide netwerk komt elke vraag, waar dan ook gesteld, dankzij Avolink bij de meest geschikte advocaat terecht.

Door de expertise en ervaring van verschillende specialisten, die beschikken over brede juridische competenties en blijk geven van grondige vakbekwaamheid, is Avolink bijzonder goed geplaatst om klanten te ondersteunen met de nodige juridische bijstand. Diverse juridische vragen, bijvoorbeeld op het gebied van fiscaal, Europees, intellectueel of strafrecht, kunnen zo adequaat en efficiënt behandeld worden. Met de voorstelling van de nieuwe naam wordt de herkenbaarheid van het advocatennetwerk verhoogd en verbeterd.

dotted_texture