Claes Lehmann Milde

Ons kantoor bestaat uit een aantal beoefenaars van het arbeidsrecht in de ruime zin die besloten om de kennis en ervaring die ze de voorbije vijfentwintig jaar opbouwden, als advocaten met een uitgesproken voorkeur voor het sociaal recht, samen te brengen. Die kennis en ervaring heeft betrekking op:

Ons kantoor heeft een zeer bijzondere en erkende expertise verworven in de collectieve arbeidsrelaties en neemt actief en zeer rechtstreeks deel aan verschillende grootschalige projecten (maatregel van collectief ontslag, sluiting, onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden, collectieve vermindering van de arbeidsduur, bonusplannen, incentives, in plaatstelling van loonschalen, werking van de vakbond, overdracht van onderneming of deel van onderneming, fusie, overname, enz.).  

Inzake meer in het bijzonder de reorganisatie van bedrijven, heeft ons kantoor een erkende expertise verworven en is deze in staat om zowel het wettelijk als financieel luik, maar ook de communicatie te beheren. Meestal nemen onze advocaten rechtstreeks deel aan de onderhandelingen inzake de voorwaarden van de begeleidingsmaatregelen voor de werknemers die beoogd worden door de vermindering. Onze advocaten behandelen, elk jaar, verschillende belangrijke reorganisaties met of zonder verlies van werkgelegenheid.

Onze advocaten vertegenwoordigen ondernemingen in de meest uiteenlopende sectoren: distributie in de brede zin, chemie, aardolie, al dan niet dagelijkse dagbladen, drukkerijen, nieuwe technologieën, horeca, rust- en verzorgingstehuizen, dienstencheques, uitzendarbeid, consultancy, bank, bouw, callcenter, socioculturele sector, sector van spelen, overheden, reissector, enz.  

REGIO
  • Brussel
RECHTSGEBIEDEN
  • Arbeidsrecht en sociale zekerheid
Google Maps
Google Maps