INDIELAW

INDIELAW is een onafhankelijk nichekantoor met een uitgebreide expertise inzake intellectuele rechten, ICT-recht en media & entertainmentrecht.  Daarnaast biedt het een veelzijdige ondersteuning in contractenrecht en sector-gerelateerde rechtsgebieden. 

Het kantoor vertegenwoordigt een breed spectrum aan actoren uit de industriële en creatieve sector. Naast de klassieke industrieën behoren ook innoverende en digitale ondernemers tot het cliënteel. Binnen de media- en entertainmentsector zijn dit multinationale en onafhankelijke platenmaatschappijen, nationaal en internationaal actieve artiesten en componisten, artiestenmanagers, muziekuitgevers, beheersvennootschappen, de Vlaamse radio- en televisieomroeporganisatie, audiovisuele productiehuizen, acteurs en tv-persoonlijkheden, auteurs, journalisten, print- en multimediabedrijven, architecten, designers, kunstenaars en kunstgalerijen, promo- en marketingbureaus, evenement- en concertorganisatoren, enz.   

U kunt niet enkel terecht voor advies, contracten, onderhandelingen en gerechtelijke procedures, maar eveneens voor een globale bijstand bij het uitbouwen van een intellectuele rechtenportfolio of het opzetten van een zakelijk kader.

Gedegen en gespecialiseerde dienstverlening wordt geboden tegen competitieve tarieven.  

REGIO
  • Brussel
RECHTSGEBIEDEN
  • IP/IT/Media
Google Maps
Google Maps