Immo en Successiekantoor Pické

Immo en Successiekantoor Pické is in de laatste jaren uitgegroeid tot het snelst groeiende immokantoor van Sint-Pieters-Leeuw en omgeving. Dankzij onze ervaring en ruime marktkennis beschikken wij over alle troeven voor een zorgeloze verkoop of verhuur. Onze successleutel: passie, kennis en ervaring.

Uniek aan het Immokantoor Pické is de uitgebreide juridische, fiscale, stedenbouwkundige en bancaire ervaring. Door onze uitgebreide kennis begeleiden wij onze klanten ook in moeilijkere procedures, denk maar aan onbekwame verkopers, verkopers in collectieve schuldenregeling, minderjarige verkopers, complexere panden waarbij er dient gezorgd te worden voor een basisakte, afsplitsing, verkavelingen of verkopen met pachtafstand.  

De zaakvoerders van ons kantoor zijn Pieter en Hugo Pické. Pieter Pické is van opleiding notarieel jurist en erkend vastgoedmakelaar en fungeert eveneens als lid van de opleidingsraad en lector van masterproeven in de opleiding notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel. Hugo Pické heeft meer dan 30 jaar ervaring in de juridische en fiscale sector, als successiespecialist, grootvermogensbeheerder en fiscalist.   

FONDÉ

2014

RÉGION
  • Brabant flamand
PRINCIPALES ACTIVITÉS
  • Droit fiscal
  • Droit de l'immobilier
  • Planification patrimoniale
Google Maps
Google Maps