Dossierbeheerder (M/V/X/) - voltijds
19/04/2021

Région: Flandre orientale
Fonction: Juristes, Paralégaux
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO19/04

Notaris Sophie Van Der Biest te Dendermonde wil haar team versterken met een voltijdse dossierbeheerder.

Tout Montrer
Tout Fermer


We zijn een jong en groeiend kantoor in Dendermonde (thans 1 notaris en 6 medewerkers).

  • het zelfstandig heheer van dossiers in de verschillende notariële materies (vastgoed, vennootschappen, familiaal). Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in het notarieel recht in de ruimste betekenis van het woord.
     
  • het verlenen van juridisch advies naar cliënten alsook waar nodig, het bieden van juridische ondersteuning naar je collega’s. Op een begrijpbare manier toelichting geven aan leken.

We zijn hiervoor op zoek naar een punctuele teamplayer die zich kan vastbijten in dossiers om deze zo volledig mogelijk voor te bereiden tot het verlijden van de akte. Verschillende dossiers kan je combineren op basis van je organisatietalent: je stelt de nodige prioriteiten met respect voor de deadlines. Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Je werkt mee in een uniforme structuur binnen het kantoor, waarbij je ook oog hebt voor mogelijke verbeteringen en optimalisaties. Op een autonome en collegiale manier ondersteun je de notaris en je collega’s. Als software pakket hanteren we Acta Libra: kennis hiervan is een pluspunt (doch niet noodzakelijk).

Je kan hiervoor rekenen op een correcte verloning in functie van je opleiding en ervaring. Bijkomend geniet je ook van de extralegale voordelen eigen aan het notariaat zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, verzekering inkomensverlies, eindejaarspremie, cao premie, transportkosten en ecocheques. Bovendien kan je jezelf verder ontwikkelen en krijg je de kans tot bijscholing en het bijwonen van studiedagen. Rekening houdend met de werking in het kantoor is een flexibel werkregime mogelijk.

Intéressé(e) ?

Herken je je als jurist/notarieel jurist (of gelijkwaardig door ervaring) in deze opportuniteit, dan verwachten we je kandidatuur: [email protected]

 

Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum/ studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang. We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen ons kantoor. Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via [email protected]. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

Voir les autres annonces de Van Der Biest Sophie, Notaris

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Paralégaux

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Flandre orientale) , Paralégaux (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

(Interim) Notarieel...

(Interim) Notarieel Jurist/Medewerker

Read more
Junior Legal Counselor

Junior Legal Counselor

Read more
Dutch speaking Insurance...

Dutch speaking Insurance Lawyer - Business Law Firm - Brussels

Read more
Publication Officer...

Publication Officer (mission de 7 mois) Louvain la neuve

Read more
Associate Corporate Real...

Associate Corporate Real Estate

Read more
Senior Legal Counsel Asset...

Senior Legal Counsel Asset Management - Brussels

Read more
Legal Counsel...

Legal Counsel (Strombeek-Bever)

Read more
Legal Recruitment...

Legal Recruitment Consultant (Gent)

Read more
(Mid-level of Senior)...

(Mid-level of Senior) Associate Employment Law

Read more
Associate Insolvency &...

Associate Insolvency & Finance Litigation (0-3 years of experience)...

Read more

LexGO Network