Notarieel medewerker - jurist (m/v)
04/05/2021

Région: Brabant flamand
Fonction: Juristes, Paralégaux, Notaire, Support
Environnement: Notariat
Matières: Droit civil, Droit de l'immobilier, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO19/04

Voltijds of deeltijds. Gedeeltelijk telewerken en flexibele werkuren behoren tot de mogelijkheden. 

Tout Montrer
Tout Fermer


We zijn een flexibel, groeiend en all-round notariskantoor in Humbeek (Grimbergen, Vlaams-Brabant) waar klantentevredenheid en team spirit centraal staan. Het team bestaat uit de notaris, een kandidaat-notaris, 5 notarieel medewerkers en een administratief-en financieel verantwoordelijke. We gaan volop mee in de evolutie binnen het notariaat naar steeds meer samenwerking, professionaliteit, luisterbereidheid en duidelijke communicatie met het cliënteel. Er wordt sterk geïnvesteerd in de IT-ondersteuning voor de dagdagelijkse praktijk en we zetten in op permanente opleiding van de medewerkers. Zo slagen we erin om alle ontwikkelingen in de verschillende notariële domeinen op te volgen en de workload efficiënt en evenwichtig te verdelen.

Om onze cliënten nog beter van dienst te zijn, zoeken we een notarieel medewerker met ervaring of een notarieel jurist (al dan niet met ervaring).

Als notarieel medewerker zal je bijgestaan worden door een ervaren en enthousiast team. 

Ben je juridisch onderbouwd? Je behandelt zowel courante als meer complexe dossiers af in alle takken van het notarieel recht (vereffening-verdeling, basisakten, beslag, vennootschapsakten, kredietakten, verkopen, EOT, schenkingen, ...) alsook de dossiers waarbij juridische kennis en ervaring in het notariaat een must zijn (vereffening-verdeling, rangregeling). Jij helpt de notaris in de rol van raadgever en adviseert onze cliënten in gemakkelijke tot complexe materies.

Geen juridische onderbouw maar passie voor het notariaat? Jouw focus zal vooral liggen op het vastgoedrecht (zowel verkoop uit de hand, financiering van de aankoop, opstellen en nakijken verkoopovereenkomst als het maken van de notariële akte)als familiaal recht en familiaal vermogensrecht.Maar als je wilt kan je betrokken worden in meerdere domeinen van het notarieel recht. Je zal jouw dossiers zelfstandig beheren (vanaf de opstart tot de archivering van de akten) maar, waar nodig, bijgestaan worden door onze juristen. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor agendabeheer, opnemen telefoon en ontvangst van cliënten

 • Je hebt relevante werkervaring binnen het notariaat of je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in de rechten of rechtspraktijk. Mogelijks behaalde je al een master in het notariaat.

 • Je bent dynamisch en positief ingesteld en je communiceert open en vlot met alle collega's.

 • Je hebt doorzettingsvermogen en gevoel voor verantwoordelijkheid. 

 • Je bent administratief sterk, goed georganiseerd, nauwkeurig en je hebt aandacht voor detail.

 • Je bent opgewassen tegen variabele werkdruk.

 • Je hebt voldoende inlevingsvermogen om de noden van de cliënten in te schatten. Je stelt vragen waar nodig en je vermijdt het onnodig gebruik van juridisch jargon.

 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands (niveau moedertaal) en je hebt een actieve kennis van het Frans (zowel geschreven als mondeling). Kennis van het Engels is aangewezen doch niet noodzakelijk.

 • Enige ervaring met ActaLibra is zeker een plus.

 • Voltijdse betrekking van onbepaalde duur
   
 • Onmiddellijke indiensttreding
   
 • Actieve betrokkenheid van de notaris
   
 • Opleiding en ervaring
   
 • Toekomstperspectief
   
 • Competitieve verloning aangevuld met voordelen eigen aan de sector (maaltijd- en ecocheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering) en smartphone met abonnement

Intéressé(e) ?

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met CV. Je mag die bezorgen per email aan Nathalie Darras (email:  [email protected]. Vermeld de referentie "LexGO 19/04".

Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank  voor een periode van 6 maanden na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres [email protected].
 

Vacature notarieel jurist of master in het notariaat bij notariskantoor Bieseman te Humbeek (Grimbergen) - Vind alle vacatures voor notariële juristen, kandidaat-notarissen, notariële medewerkers en paralegals en legal support op www.lexgo.be, de grootste juridische en compliance job board in België en Luxemburg

Voir les autres annonces de Toon Bieseman, notaris

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Paralégaux , Notaire , Support

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit de l'immobilier , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Brabant flamand) , Paralégaux (Brabant flamand) , Notaire (Brabant flamand) , Support (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Jurist vastgoedrecht

Jurist vastgoedrecht

Read more
Medior Associate Commercial...

Medior Associate Commercial Law - Antwerpen

Read more
Legal Counsel...

Legal Counsel (Strombeek-Bever)

Read more
Legal Counsel - Aalst

Legal Counsel - Aalst

Read more
Pas afgestudeerde master...

Pas afgestudeerde master rechten of notariaat (M/V/X)

Read more
Jurist Legal Watch &...

Jurist Legal Watch & Legal Tech - Brussel

Read more
(Mid-level of Senior)...

(Mid-level of Senior) Associate Employment Law

Read more
Advocaat Corporate Litigation

Advocaat Corporate Litigation

Read more
Juriste droit social

Juriste droit social

Read more
Associate International...

Associate International Public Law

Read more

LexGO Network