Consultant Global Mobility Tax
14/04/2021

Région: Limbourg
Fonction: Juristes, Fiscaliste
Environnement: Cabinet de conseil
Matières: Droit européen, Droit fiscal, Droit du travail et sécurité sociale
Job Type: Temps Plein, Temps Partiel
Contract Type: Durée indéterminée, Indépendant
Votre référence: LexGO14/04

Ben jij een klantgerichte, communicatief vaardige en enthousiaste collega voor wie de Belgische fiscale wet- en regelgeving geen geheimen heeft? En ben je op zoek naar een nieuwe job bij een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Tout Montrer
Tout Fermer


Ben jij een klantgerichte, communicatief vaardige en enthousiaste collega voor wie de Belgische fiscale wet- en regelgeving geen geheimen heeft? En ben je op zoek naar een nieuwe job bij een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Wij zoeken namelijk een Consultant Global Mobility Tax.

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het adviseren van onze klanten over grensoverschrijdende fiscale vraagstukken op het vlak van de Belgische personenbelasting, bedrijfsvoorheffing en belasting der niet-inwoners. Daarnaast focus je je op de aspecten rondom de sociale zekerheid en internationale payroll. Je begeleidt de klant naar andere Boxx afdelingen, indien andere expertise nodig is.

Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring doe je meer of minder complexe advieszaken. Hierbij kun je denken aan advies over een tewerkstelling in een ander land, maar ook aan een tewerkstelling in meerdere landen tegelijk. Je denkt mee met en adviseert de klant en medewerkers over de toepassing van de belastingverdragen, het statuut van buitenlandse kaderleden én neemt daarbij ook alle bijhorende formaliteiten voor je rekening (zoals A1 aanvragen, Limosa registraties, belastingaangiftes). Een meer ervaren collega staat altijd voor je klaar voor het beantwoorden van jouw vragen, eventuele begeleiding en inhoudelijke discussies.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de Nederlandse Tax Advies en Compliance-afdeling, het Global Mobility Management & Design team, de Immigratie afdeling en met onze coördinatoren. Verder heb je, waar nodig, ook contact met onze buitenlandse partners. Je bewaakt de klantrelatie, coördineert het adviestraject en denkt proactief na over de communicatie met en dienstverlening aan de klant. Voor ons is het belangrijk dat de klant zich niet alleen goed geholpen en gewaardeerd voelt, maar ook dat de klant wordt ontzorgd.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om de processen en de bijbehorende deadlines te monitoren en waar nodig tijdig actie te ondernemen. Dat je daarbij de klant, de werknemer en eventuele buitenlandse partners proactief en tijdig op de hoogte brengt en houdt, spreekt voor zich. Je bent ondernemend en weet goed een balans aan te brengen in de werkzaamheden die je voor de klanten uitvoert en het Boxx belang.

Ben jij de juiste persoon?

Als je je herkent in bovenstaand profiel, dan is die kans groot. Een aantal jaar relevante werkervaring is een pré. Daarnaast ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar. Heb je een fiscale en/of economische opleiding op master niveau op zak, ben je communicatief sterk, pragmatisch en van nature nieuwsgierig naar ontwikkelingen op fiscaal gebied? Ben je ook nog ondernemend, analytisch, klantgericht en ben je goed in het oplossen van vraagstukken? En spreek je naast Nederlands ook Engels en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan wordt het tijd om te reageren.

Wat bieden wij jou?

Een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen, waar je jouw ideeën kunt omzetten in kansen, waar deels vanuit thuis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Je salaris is marktconform en qua secundaire arbeidsvoorwaarden is het goed geregeld.
 

Zijn wij voor jou de juiste organisatie?

Dat begint bij onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zou dat zomaar kunnen. Werk je graag in een inspirerend kantoor dat gelegen is in het mooie stadje Hamont-Achel (20 minuten van Eindhoven, 30 minuten van Hasselt)? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een (virtuele) borrel drinken en iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed.

Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken? Kijk dan snel op https://www.boxx-expat.com/team/.

Intéressé(e) ?

Enthousiast?  Stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected]. Vermeld de referentie "LexGO14/04". 

Vragen?  Bel Ruth De Baere, op het nummer +32 477 776 963.
 

Ben je recruiter? Wij laten je weten als wij jouw hulp nodig hebben, maar nu even niet.

Vacature Consultant Global Mobility Tax bij BOXX - vind alle vacatures voor fiscalisten, bedrijfsjuristen, legal consultants, legal interim managers op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

 

Voir les autres annonces de boxx

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Fiscaliste

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit européen , Droit fiscal , Droit du travail et sécurité sociale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Limbourg) , Fiscaliste (Limbourg)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Jurist vastgoedrecht

Jurist vastgoedrecht

Read more
Advocaat Corporate Litigation

Advocaat Corporate Litigation

Read more
Pas afgestudeerde master...

Pas afgestudeerde master rechten of notariaat (M/V/X)

Read more
Financieel medewerker -...

Financieel medewerker - vermogensbeheer

Read more
Senior Legal Counsel Asset...

Senior Legal Counsel Asset Management - Brussels

Read more
Associate Insolvency &...

Associate Insolvency & Finance Litigation (0-3 years of experience)...

Read more
Junior Legal Counselor

Junior Legal Counselor

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Associate Corporate Real...

Associate Corporate Real Estate

Read more
Fiscaal jurist - groeiende...

Fiscaal jurist - groeiende firma

Read more

LexGO Network