Jurist corporate law in Aalst

 Jurist corporate law in Aalst
Région: Aalst
Expérience nécessaire: Un an
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats, Cabinet de conseil
Réf: LexGO2003
Contrat: Durée indéterminée ou Indépendant (Temps plein)

Description de la société

Baker Tilly is als lokaal verankerd adviesbureau en onderdeel van het internationaal netwerk voor accountancy en bedrijfsadvies waarbij we Belgische en internationale cliënten, op een lokale, regionale en internationale basis adviseren op zakelijk gebied.

Bovendien is er een intensieve samenwerking met DNA-law zodat we een brede juridische expertise kunnen aanbieden.


Baker Tilly belgian attorneys & legal consultants is een lokaal verankerd advocaten- én adviesbureau dat zowel Belgische als internationale ondernemingen op maat adviseert inzake een ruim spectrum aan juridische materies waaronder vennootschaps- en verenigingsrecht, overnamebegeleiding, contracting, intellectuele eigendom, GDPR,  herstructureringen bij moeilijkheden, edm. Ons team is samengesteld uit een mix van gedreven juristen en advocatenzodat we elke onderneming van A tot Z kunnen bijstaan.

Omdat we deel uitmaken van de Baker Tilly groep kunnen we hierbij trouwens terugvallen  op een sterk nationaal eninternationaal netwerk van juristen, accountants en belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en corporate finance advisors. Hierdoor kunnen we een zeer uitdagend takenpakket aanbieden met een fijne kruisbestuiving over de diverse afdelingen heen. Geen hokjes denken. De wil om onze klant daadwerkelijk  vooruit te helpen is wat ons verbindt. Ook uitwisselingsprojecten met één van onze partnerkantoren in het buitenland behoren trouwens tot de mogelijkheden.

Om ons snel groeiende legal team mee te ondersteunen, kijken we uit naar een nieuwe collega met een sterke interesse in het vennootschaps- en verenigingsrecht.

Zit corporate law in jouw DNA? Dan ben jij de collega die we zoeken! Bezorg ons zeker jouw cv zodat we een gesprek kunnen inplannen. Verwacht je hierbij niet aan ellenlange procedures en testen maar aan een leuke babbel. Het belangrijkste is dat het matcht.

Jouw taken als corporate law advocaat / consultant:

Jouw expertise bevindt zich in het domein van het vennootschaps- en verenigingsrecht.

Een greep uit je takenpakket:

Je voorziet begeleiding en ondersteuning binnen diverse juridische dossiers aan onze cliënten én aan andere Baker Tilly afdelingen, waaronder de voorbereiding van notulen en verslaggeving, opvolging van corresponderende formaliteiten, coördinatie en nazicht van notariële akten, voorbereiding juridische adviezen, splitsingen, fusies enz. …

Binnen ons team zijn er verschillende mogelijkheden, zo kan je meewerken aan de uitbouw van een team en/of kan je zelf verder je expertise uitbreiden.  Voor verdere vorming kan je genieten van interne kennis, maar ook van uitgebreide externe opleidingen.

Jouw profiel als corporate law advocaat - / consultant

We kijken uit naar een ondernemende advocaat/jurist, die juridische vraagstukken mee bekijkt met en voor onze cliënt. Je verzorgt op zelfstandige basis de opvolging van diverse dossiers met een pragmatische en proactieve aanpak.

Waar kijken we naar uit?

  • Bij voorkeur een eerste werkervaring in het vennootschaps- en verenigingsrecht;
  • Vlotte kennis van Engels en/of Frans is mooi meegenomen;
  • Een vlotte, communicatieve en ondernemende persoonlijkheid.

Wat mag je verwachten?

  • Je komt terecht in een hecht team, wat zorgt voor veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Je wordt betrokken binnen de ontwikkeling en groei van het legal team binnen een internationaal netwerk. 
  • De mogelijkheid om intern bij te leren van verschillende experten om je heen, maar ook door externe opleidingen en kennisoverdracht binnen het team;
  • Een no-nonsense cultuur, waar open communicatie en transparantie primeren;
  • Een interdisciplinaire samenwerking om zo een optimale dienstverlening aan de cliënt te bieden;
  • Dankzij onze flexibele werkuren, bepaal je zelf wanneer jouw werkdag start en eindigt.

Bovenop dit alles, kan je je verwachten aan een interessante verloningscurve als bediende of als zelfstandige.



Heb je interesse in deze vacature? Aarzel zeker niet ons te contacteren via de knop "Solliciteer"!

Google Maps
Google Maps