Oprichting Allegrarte
07/12/2020

Dominique Fostier, voormalig advocaat en bedrijfsjurist, heeft Allegrarte opgericht, de eerste Belgische online galerij.

"De oprichting van Allegrarte is ingegeven door mijn  passie voor kunst sinds mijn jeugd. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om hedendaagse kunst toegankelijk te maken voor het publiek. We maken momenteel sombere tijden door, ofwel zijn we thuis aan het werken ofwel in bijna lege kantoren. Meer dan ooit hebben we nood aan licht, schoonheid en positieve vooruitzichten. Waarom dan geen ruimte maken voor kunst in je leven? Verander je werkomgeving en wijzig je humeur!", aldus Dominique.

Met de hulp van experts in hedendaagse kunst is hij erin geslaagd een verzameling van kwalitatieve kunstwerken samen te stellen van de hand van talentvolle kunstenaars. Alle kunstwerken zijn te koop en te huur (maandelijkse huur vanaf 100€/maand 100% fiscaal aftrekbaar).

Een overzicht van de collectie vindt u hier.

"Misschien ontdekt u wel een uniek kunstwerk om in uw kantoor te hangen om indruk te maken op uw klanten. Of waarom zou u uzelf of uw familieleden niet verwennen met een betaalbaar kunstwerk als origineel kerst- of nieuwjaarscadeau?", besluit Dominique.

www.allegrarte.com

LexGO Network