DALDEWOLF verwelkomt Aude Mahy als nieuwe vennoot
02/05/2019

DALDEWOLF versterkt haar focus op gereguleerde markten en richt een afdeling food law op met de komst van Aude Mahy als partner 

Aude heeft meer dan 15 jaar ervaring en heeft een volwaardige expertise opgebouwd in het levensmiddelenrecht en het handelsrecht, zowel op Europees als op Belgisch niveau.

Zij heeft een bewezen track record in het bijstaan van operatoren in de voedings - en drankensector en hun succesvolle vertegenwoordiging voor de rechtbank en bij de autoriteiten in zaken die onder meer betrekking hebben op voedings - en gezondheidsclaims, etikettering, reclame, voedselcrisisbeheer, voedingssupplementen, marktpraktijken, distributienetwerken en aansprakelijkheidskwesties in de voedselvoorzieningsketen.

Zij wordt erkend als expert en haar praktijk op het gebied van het levensmiddelenrecht wordt door de juridische gids “Legal 500” voortdurend geclassificeerd als Tier-1. In het bijzonder stelt de onlangs gepubliceerde 2019 versie van de Legal 500 het volgende: “Aude Mahy is a star; she has her finger on the pulse of the sector and is very responsive”.

Naast veelgevraagd gastspreker, is Aude lid van het International Food Lawyers Network Worldwide en ook Belgisch correspondent voor de  European Food and Feed Law Review (Lexxion).

Aude is afgestudeerd als licentiaat aan de Université Libre de Bruxelles (ULB) in 2004, en behaalde een certificaat in Europees-levensmiddelenrecht aan de Michigan State University. Terwijl ze actief was als advocaat, was Aude ook assistente privaatrecht aan de ULB (Romeins recht) tussen 2005 en 2009.

De laatste 10 jaar heeft zij haar expertise en ervaring ontwikkeld bij een internationaal advocatenkantoor te Brussel.

Patrick DE WOLF, managing partner van DALDEWOLF, geeft commentaar: “Aude Mahy is een erkend specialist in België en Europa op het gebied van voedselwetgeving. Zij zal de afdeling FOOD LAW van ons kantoor opstarten. Dit is een belangrijke aanvulling op ons aanbod. Ons departement “regulatory” wordt hierdoor eveneens versterkt, zowel op Belgisch- als internationaal niveau. Ik twijfel er niet aan dat de markt de komst van een virtuoos bij DALDEWOLF enthousiast zal verwelkomen.”

De toetreding tot het dynamische en innovatieve team van  DALDEWOLF is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van mijn praktijk”, voegt Aude MAHY eraan toe.

Naast het feit dat DALDEWOLF een gerenommeerd full-service advocatenkantoor is, sluiten de belangrijkste vakgebieden van DALDEWOLF perfect aan bij het multidisciplinaire karakter van het levensmiddelenrecht. De organisatie van het kantoor laat bovendien toe om dicht bij de onderneming te blijven en onze cliënten een hoogwaardige en op maat gemaakte dienstverlening te bieden, met behoud van efficiëntie en flexibiliteit."

Zie ook : DALDEWOLF

LexGO Network