Nieuwe vennoot in vastgoedrecht bij Allen & Overy
07/01/2019

Allen & Overy kondigde vandaag de komst van Rudy Dupont als partner in België aan. Hij voegt zich bij de vastgoedgroep van Allen & Overy vanuit Baker McKenzie. Zijn benoeming is in lijn met het voornemen van Allen & Overy om de continuïteit van de groep te verzekeren en de synergieën voor de klanten verder uit te bouwen. 

Allen & Overy kondigde vandaag de komst van Rudy Dupont als partner in België aan. Rudy voegt zich bij de praktijkgroep Real Estate van Allen & Overy vanuit Baker McKenzie. Dirk Meeus, Managing Partner van Allen & Overy België, is zeer blij met dit nieuws: “Wij zijn verheugd om Rudy, een van de meest bekwame en gerespecteerde vastgoedadvocaten van België, te mogen verwelkomen. Zijn komst weerspiegelt de wil van Allen & Overy om de continuïteit te verzekeren en voort te bouwen op onze lange traditie van uitmuntendheid, door ons te omringen met het beste talent in al onze activiteitengebieden.” “Allen & Overy is een wereldwijde referentie, en heeft altijd vooropgelopen inzake innovatie”, voegt Rudy Dupont eraan toe. “Ik kijk ernaar uit om de vastgoedpraktijk samen met zo een getalenteerd team verder uit te bouwen.”

De technische uitmuntendheid en ervaring van Rudy Dupont zijn een perfecte match voor de vastgoedgroep van Allen & Overy, waar Rudy zal samenwerken met Daniel Gillet en het volledige Real Estate team. Zijn komst zal de verdere ontwikkeling van de vastgoedactiviteiten mogelijk maken door te focussen op het beheer van complexe dossiers. Bovendien is de expertise van Rudy bijzonder complementair met de fiscaliteits-, financierings- en kapitaalmarktteams van Allen & Overy. Zijn profiel zal het dus mogelijk maken om de synergieën tussen deze groepen verder te ontwikkelen – synergieën die Allen & Overy voortdurend nastreeft om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van zijn klanten te voldoen.

Rudy Dupont is gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht, met een specifieke focus op nationale en internationale fusies en overnames. Daarnaast heeft hij expertise op het gebied van stedenbouw en milieuproblematieken. Hij studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en vervolgde zijn opleiding aan de Université Saint-Louis en aan de Solvay Business School in Brussel. Hij begon zijn carrière in 1998 bij Baker McKenzie, waar hij in 2008 partner werd. 

Rudy Dupont zal in de komende weken starten bij Allen & Overy. 

Zie ook : Allen & Overy (Belgium) LLP ( Mr. Rudy Dupont )

LexGO Network