20/04/17

Younity verwelkomt twee nieuwe vennoten

Younity is zeer trots en verheugd om aan te kondigen dat zij vanaf 18 april 2017 twee nieuwe vennoten mag verwelkomen.

Na de komst op 1 december 2016 van Laurence Markey, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, toegepast op de overheidssector en overheidsinstellingen, vult Younity haar diensten verder aan met twee experts die complementair zijn met haar reeds bestaande praktijk.

Younity versterkt haar Compensation & Benefits praktijk dankzij de komst van Nicolas Tancredi. Na acht jaar bij het departement « Tax &Legal » van Deloitte, begon hij in 2013 aan de balie alvorens zich bij Younity te voegen. Zijn praktijk omvat alle juridische en fiscale aspecten betreffende loonoptimalisatie, keuze van beroepsstatuut en HR-beheer, met inbegrip van internationale mobiliteit. Dit is een essentieel aspect van human ressources en verloning met steeds complexere uitdagingen, waarvoor Younity een nog optimalere bijstand aan haar cliënten wenst te verstrekken.

Daarenboven versterkt Younity haar diensten nog met Nicolas Roland, expert in Privacy en IP-IT. Naast problemen verbonden met de bescherming van persoonlijke gegevens, behandelt Nicolas diverse materies, zoals informaticacontracten, outsourcing, software licenties, e-commerce, telecommunicatie en de Internet regelgeving. Hij beschikt over een ruime ervaring verkregen tijdens zijn meer dan 10 jarige carrière bij het kantoor Stibbe. Bovendien is hij assistent aan de ULB en geeft les aan de Universiteit van Luxemburg. Deze praktijk is een reële meerwaarde voor onze cliënten die de komende jaren meer en meer zullen geconfronteerd worden met vragen verbonden met het privéleven en de bescherming van gegevens, in het bijzonder gelet op de wijzigingen die eraan komen ten gevolge van de inwerkintreding van de GDPR (The General Data Protection Regulation) in 2018.

dotted_texture