21/04/17

Nieuwe vennoot voor de IP & IT praktijk van Allen & Overy België

Peter Van Dyck wordt op 1 mei 2017 gepromoveerd tot vennoot in de praktijkgroep Intellectuele Eigendom en Informatietechnologie van Allen & Overy.

Sinds zijn start bij Allen & Overy 13 jaar geleden heeft Peter een sterk palmares opgebouwd in het verlenen van advies over IT-recht en technologie-gerelateerd intellectueel eigendomsrecht, waaronder licentieovereenkomsten, R&D-overeenkomsten en outsourcingovereenkomsten. Hij treedt ook op in geschillen, onder andere bij inbreuken op intellectuele eigendomsrechten. Daarnaast heeft Peter bijzondere ervaring opgebouwd op het vlak van privacy en gegevensbescherming. Zijn cliënten komen uit een waaier van verschillende sectoren zoals IT, telecom, automotive, media, telecom en de financiële sector.

Naast zijn cliëntenwerk doceert Peter intellectuele eigendom en marktpraktijken aan de KULeuven.

De promotie van Peter maakt deel uit van een internationale beslissing om het Allen & Overy netwerk wereldwijd te versterken. Zo werden in totaal 24 advocaten die actief zijn in 6 verschillende praktijkgroepen in 10 landen gepromoot tot partner.

Filip Van Elsen (head of the Belgium IT/IP department and global TMT sector head) en Geert Glas (head of the global IP group) reageren enthousiast op de promotie: “Peter’s promotie is fantastisch nieuws voor zowel de cliënten van onze praktijkgroep als voor het gehele kantoor. Hij is bijzonder intelligent, geeft helder business advies en wijdt zich volledig toe aan de noden van zijn cliënten. Met zijn promotie kunnen we onze IP, data en technologie praktijkgroep succesvol blijven verder ontwikkelen.”

dotted_texture