22/06/17

Strelia opent een kantoor in Luxemburg

Het niche kantoor « corporate » en geschillen Strelia gevestigd te Brussel versterkt zijn internationale capaciteit door een kantoor te openen in Luxemburg.

Minder dan 5 jaar na zijn oprichting in Brussel opent Strelia nu een kantoor te Luxemburg.

Sinds zijn oprichting heeft Strelia een internationale aanpak. De stap naar Luxemburg kadert in de inspanningen van het kantoor om de internationale cliënten beter van dienst te zijn. Daarom heeft Strelia Dirk Leermakers als vennoot aangeworven. Dirk is al meer dan 15 jaar als advocaat actief in Luxemburg.

Dirk Leermakers en Olivier Clevenbergh, de managing partner van Strelia, hebben in het verleden reeds nauw samengewerkt. Ze hebben het Luxemburgs kantoor van Stibbe geopend toen Olivier Clevenbergh de managing partner van Stibbe Brussel was. Dirk Leermakers was ook één van de stichters en nadien de managing partner van het Luxemburgs kantoor van Loyens.

Het nieuw kantoor te Luxemburg, dat volledig operationeel zal zijn vanaf 1 september 2017, getuigt van de ondernemingsgeest van Strelia en van zijn inzet om zijn internationale activiteiten te ontplooien.

De focus van het Luxemburgs team zal hoofdzakelijk liggen in de domeinen van “corporate” en “finance”. Strelia is niet van plan kantoren te openen in andere landen. In deze landen werkt Strelia immers met onafhankelijke kantoren waarmee het nauwe relaties onderhoudt.

Dirk Leermakers, Head of Luxemburg , verklaarde: ”Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Sinds zijn oprichting heeft Strelia een sterke reputatie opgebouwd en aanzienlijke erkenning verkregen op de markt. Mijn aansluiting bij Strelia is voor mij een erg natuurlijke stap ; het dynamisme van het kantoor,  zijn gedrevenheid en engagement om cliënten een optimale dienstverlening te bieden vormen de perfecte uitgangspositie voor het succesvol lanceren van een kantoor in Luxemburg.” 

Olivier Clevenbergh, managing partner van Strelia, voegde hieraan toe: “De activiteiten van Strelia zijn zowel gericht op nationale als op internationale cliënten en dossiers. Voor wat betreft de internationale dossiers neemt Luxemburg een preëminente plaats in. Bovendien zijn de relaties tussen België en Luxemburg zeer nauw. De opening van een kantoor te Luxemburg gaat ons helpen om onze aanwezigheid in internationale transacties te doen toenemen en tegelijkertijd onze cliënten die actief zijn in dat land, bij te staan. Dirk is de perfecte persoon om ons nieuw kantoor te ontwikkelen en wij hebben veel geluk dat we kunnen rekenen op zijn ervaring en talenten”. 

dotted_texture