26/05/16

Voor de 12de opeenvolgende keer nemen Belgische en Internationale advocatenkantoren deel aan de Brusselse 20K en steunen ze "…

Op 29 mei 2016 zullen meer dan 480 advocaten en stafmedewerkers van 47 nationale en internationale advocatenkantoren gevestigd in Brussel, hun krachten bundelen en als 1 team de jaarlijkse 20k door Brussel lopen onder de banner van Legal Run. De recente gebeurtenissen in Brussel hebben de Legal Runners zeker niet ontmoedigd om samen te komen en te lopen in 2016. Dit jaar steunt Legal Run Les Enfants de Salus Sanguinis.

Les Enfants de Salus Sanguinis is een caritatief project gevestigd in het Academisch ziekenhuis UCL waar ze werken met kinderen die getroffen zijn door kanker. Via spelletjes en vakantiekampen streven Les Enfants de Salus Sanguinis ernaar om de fysieke en emotionele belasting van de zieke kinderen te verlichten. Waar nodig bieden ze ook ondersteuning (inclusief financiële) aan de ouders die een onderkomen zoeken dichter bij het ziekenhuis zonder te moeten verhuizen of zonder hun baan te moeten opzeggen. Meer informatie is te vinden op de website van het project: www.lesenfantsdesalus.be.

De Legal Run is een traditie geworden binnen de Brusselse juridische gemeenschap. Elk deelnemende kantoor sponsort zijn lopers die gemeenschappelijk voor hetzelfde goede doel lopen. De Legal Run is niet enkel een leuk en sportief evenement voor de advocaten en de stafmedewerkers, het zorgt ook voor extra aandacht en financiële steun voor het geselecteerde goede doel.

Voor verdere informatie over de deelnemende kantoren kunt u terecht op de website van de Legal Run www.legalrunbrussels.be. U kunt ons helpen Les Enfants de Salus Sanguinis te steunen door middel van individuele donaties op volgend rekeningnummer BE64 3710 4425 0052 met de vermelding " Legal Run – Schenking".

Voor meer informatie over het Legal Run initiatief, kunt u contact opnemen met Anneke Vermeir (anneke.vermeir@twobirds.com )

Voor meer informatie over Les Enfants de Salus Sanguinis, kunt u contact opnemen met Jean Waucquez (jean.waucquez@lesenfantsdesalus.be).

Legal Run - 20Km -map

dotted_texture