13/04/15

Seminarie rond “The Future of the Legal Market” - plaatsen worden snel ingenomen!

Op 1 juni 2015 (vanaf 15u30 tot 18u) organiseert Vialegis een exclusief seminarie rond ‘The Future of the Legal Market’. De juridische sector staat aan de vooravond van een aantal ingrijpende veranderingen: de traditionele modellen zullen in vraag gesteld worden en enkel zij die deze omwenteling tijdig en op een goeie manier omarmen zullen succesol overleven.  Vialegis denkt graag mee over innovaties in de juridische sfeer  en nodigt u dan ook graag uit om deel te nemen aan dit event.

Drie vooraanstaande sprekers zullen aanwezig zijn: Allereerst Prof Richard Susskind OBE, internationaal bekend als de ‘goeroe’ van de juridische markt. Met aan zijn zijde Wim Dejonghe, managing partner van Allen & Overy, en Pieter Gunst, een jonge Belgische advocaat die in de Verenigde Staten het vernieuwende concept ‘LawGives’ heeft gelanceerd. Minister van Justitie Koen Geens zal het slotakkoord verzorgen.

Meer details over dit seminarie vindt u op de registratiewebsite. Schrijf u snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. 

dotted_texture