17/01/24

Nieuwe rollen bij Sotra!

Bij de start van dit nieuwe jaar, dat ook in het teken staat van zijn 10-jarig bestaan, heeft het advocatenkantoor Sotra het genoegen om de volgende aankondigingen te doen:

Karel Devloo wordt vennoot

Karel is advocaat aan de balie van Brussel sinds 2015 en is sinds 2018 verbonden aan Sotra. Hij is zowel bedreven in het individueel en collectief arbeidsrecht met een bijzondere focus op bedrijfsreorganisaties en de flexibiliteit van het werk, een materie waarin hij een erkend specialist is.  De vennoten en medewerkers van Sotra, feliciteren Karel van harte en zij wensen hem heel veel succes in deze nieuwe rol.

Marian Dewaersegger volgt Olivier Rijckaert op als Managing Partner

Vanaf 1 januari 2024, zal Marian Dewaersegger Olivier Rijckaert opvolgen als Managing Partner van het kantoor. Olivier heeft deze functie de afgelopen 10 jaar, sinds de stichting van Sotra, vervuld.  Marian neemt de fakkel over vanaf 1 januari, nadat zij reeds gedurende het jaar 2023 in nauwe samenwerking met Olivier deze functie opvolgde.

Olivier Rijckaert: “Ik ben bijzonder blij om de leiding van het kantoor aan Marian toe te vertrouwen.  Sinds haar aankomst bij Sotra in 2016, heeft zij de Nederlandstalige praktijk van het kantoor sterk ontwikkeld, terwijl zij ook steeds meer verantwoordelijkheden opnam in het dagelijkse management van het kantoor.  Naast haar ontegensprekelijke competenties als advocaat, zullen haar leiderschapskwaliteiten en haar uitmuntende luistervaardigheid, van haar een geweldige Managing Partner maken die Sotra kan begeleiden naar het volgende decennium van haar bestaan.“

Marian Dewaersegger: “Ik ben Olivier dankbaar voor al de kansen die ik binnen Sotra gekregen heb om mij verder professioneel te ontwikkelen. Het was een voorrecht om zo nauw met hem samen te werken en om te leren van zijn uitzonderlijke talenten als leider en manager. Ik dank het cliënteel voor de vele jaren van vertrouwen en het team voor hun oprechte en enthousiaste inzet. Ik kijk ernaar uit om samen met hen aan de toekomst van Sotra te bouwen.”

dotted_texture