Research Consultant
11/08/2021

Région: Anvers, Bruxelles, Flandre occidentale
Fonction: Juristes, Support
Environnement: Cabinet de conseil
Matières: Autre matière
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée

We kijken uit naar een nieuwe collega om ons team als Research Consultant te versterken.

Tout Montrer
Tout Fermer


YouConnect is een onafhankelijke rekruteringspartner, gespecialiseerd in de rekrutering en selectie van legal & HR professionals met focus op vaste functies en interim management. YouConnect is actief binnen België en heeft kantoren in Gent, Brussel en Antwerpen.

Ons team maakt elke dag het verschil door bedrijven in contact te brengen met getalenteerde kandidaten en door kandidaten te helpen in hun zoektocht naar de volgende stap in hun carrière. Onze waarden “vertrouwen, empathie, duurzaamheid en groei” zijn hierbij een helder kompas. Onze YouConnect cultuur wordt gekenmerkt door samenwerking op basis van een open communicatie en vertrouwen, een constant streven naar kwaliteit en groei, en het opbouwen van duurzame relaties. We hebben een vlakke interne structuur met een informele en open cultuur. Eigen initiatief, inbreng en ontwikkeling worden gestimuleerd en gewaardeerd. Neem zeker een kijkje op onze website (https://www.youconnect.be/nl) voor meer informatie over ons team en onze aanpak.

 • Je zal onze partners en recruitment consultants bijstaan tijdens het volledige rekruteringsproces en bij de zoektocht naar freelancers, van de opstart van de zoektocht naar kandidaten tot de plaatsing van de kandidaat.
   
 • Je biedt ondersteuning tijdens het hele proces, wat onder meer betekent dat je het CRM-systeem up-to-date houdt, afspraken inplant en opvolging doet.
   
 • Je helpt de recruitment consultant bij de rekruteringsstrategie, stelt jobbeschrijvingen en functie-profielen op en volgt de resultaten op van de publicaties ervan via diverse kanalen, waaronder social media.
   
 • Je doet de eerste telefonische screening van potentiële kandidaten en informeert de recruitment consultant van de resultaten hiervan.
   
 • Je helpt de recruitment consultant bij de communicatie aan kandidaten en houdt kandidaten goed op de hoogte van het verloop van hun sollicitatie.

 

 • Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma.
   
 • Een eerste werkervaring in rekrutering, communicatie, in de juridische of HR sector of in het bedrijfsleven is een plus, maar we staan ook open voor getalenteerde starters.
   
 • Je hebt naast een sterke interesse in mensen ook interesse in de legal en HR-markt, of je bent bereid je hierin te verdiepen.
   
 • Je hebt een positieve attitude en sterke communicatievaardigheden, je bent nauwkeurig en resultaatsgericht.
   
 • Je legt makkelijk contact, bent sterk in planning en organisatie, bent flexibel en stressbestendig.
   
 • Je bent een teamspeler maar kan ook goed autonoom werken.
   
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels, mondeling zowel als schriftelijk. Kennis van het Frans is een troef.
   
 • Je kan snel en efficiënt werken met verschillende IT-systemen.

 

 • Je komt terecht in een ondernemend en waardengestuurd team met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je volgt een grondig opleidingsprogramma en krijgt een goede begeleiding door experten in hun vak.
   
 • Je krijgt een uniek inzicht in de legal en HR markt en de kans om jouw netwerk uit te bouwen binnen deze sector.
   
 • Je kan deel uitmaken van een uniek, jong bedrijf dat sinds haar oprichting 8 jaar geleden het verschil maakt in de markt.
   
 • Je geniet veel flexibiliteit en kan werken vanuit onze mooie kantoren in Gent, Brussel en Antwerpen, die makkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer.
   
 • We bieden je een goede verloning en interessante extralegale voordelen.

 

Intéressé(e) ?

Solliciteer dan rechtstreeks via de Apply Button of contacteer Clara Creve voor meer informatie. Dit kan via mail: [email protected] of op het nummer: +32 496 78 48 03.

 

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice.


Voir les autres annonces de YouConnect

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes , Support

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Autre matière

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers) , Juristes (Bruxelles) , Juristes (Flandre occidentale) , Support (Anvers) , Support (Bruxelles) , Support (Flandre occidentale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Secretaris Generaal Adjunct...

Secretaris Generaal Adjunct - Brussel

Read more
Notarieel jurist m/v - Vrasene

Notarieel jurist m/v - Vrasene

Read more
Avocat(e) en Employment...

Avocat(e) en Employment & Pensions

Read more
Corporate and Commercial...

Corporate and Commercial Lawyer

Read more
Legal counsel - FMCG...

Legal counsel - FMCG company - Hainaut

Read more
Tax Adviser - Brussels

Tax Adviser - Brussels

Read more
Associate EU &...

Associate EU & Competition Law (3 - 5 years of experience) (m/f/x)

Read more
Legal Counsel - SAS -...

Legal Counsel - SAS - Bruxelles

Read more
Juriste (h/f/x)

Juriste (h/f/x)

Read more
Veelzijdig bedrijfsjurist -...

Veelzijdig bedrijfsjurist - Gent

Read more

LexGO Network