Junior Legal Counsel / Bedrijfsjurist
18/01/2021

Région: Flandre orientale
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit administratif et marchés publics, Droit commercial et contrats, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: JobID 1966485-LexGO

Jan De Nul Group staat gekend voor zijn uitdagende bagger- en offshore activiteiten, grensverleggende civiele werken en innoverende milieuprojecten over zowat de hele wereld. Ter versterking van ons juridisch team zoeken wij momenteel een junior bedrijfsjurist.

Tout Montrer
Tout Fermer


Jan De Nul Group staat gekend voor zijn uitdagende bagger- en offshore activiteiten, grensverleggende civiele werken en innoverende milieuprojecten over zowat de hele wereld. Steeds groter, verder en avontuurlijker.
Bij ons is het altijd baanbrekend en nét iets uitdagender – en daarvoor hoef je niet noodzakelijk over zeemans-benen te beschikken. Of je nu aan boord gaat van onze wereldwijde vloot, aan het werk op kantoor of op een binnenlandse werf: er worden voortdurend grenzen verlegd!

Het Legal Department verleent adviezen aan de verschillende divisies binnen Jan De Nul Group. Dit vertaalt zich naar een zeer gevarieerde juridische adviesverlening voor zowel onze offshore, bagger, civiele als milieu- activiteiten. Je werkt generalistisch en verdiept je waar nodig.

Ter versterking van ons juridisch team zoeken wij momenteel een junior bedrijfsjurist.

Omringd door een dynamisch en gedreven team van juristen werk je mee aan de realisatie van uitdagende projecten, waarbij er ruimte is om veel bij te leren. Als legal counsel bij Jan de Nul Group werk je proactief mee aan de identificatie en efficiënte beheersing van contractuele- en juridische risico's verbonden aan projecten. Je werkt nauw samen met zowel collega’s juristen en de technische, operationele, commerciële en financiële afdelingen. Je wordt mee betrokken in de contractonderhandelingen. In de uitoefening van je functie behartig je niet alleen juridische belangen maar heb je tevens oog voor het technische en commerciële aspect.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

  • Analyseren van contracten en identificeren (en waar mogelijk mitigeren) van contractuele risico’s.
  • Opmaak van contracten en actieve deelname aan contractbesprekingen in een brede waaier van materies zoals aannemingsrecht, overheidsopdrachten, maritiem recht, commercieel recht, etc..
  • Opvolgen van claims: opstellen van brieven in samenwerking met het projectteam. 
  • Behandelen van geschillen en arbitrage in België en in het buitenland in samenwerking met het projectteam en externe advocaten.
  • Opvolgen en implementeren van nieuwe wetgeving.

Je behaalde een Master in de Rechten en beschikt over een brede juridische achtergrond. Pas afgestudeerden komen eveneens in aanmerking. Je houdt voeling met de strategie van de business partners waarvoor je werkt en geeft proactief en oplossingsgericht advies. Je werkt grondig en nauwkeurig en bent analytisch ingesteld met een sterke interesse in techniek.

Je legt vlot contacten, kan efficiënt samenwerken en stelt je flexibel en pragmatisch op, rekening houdende met de bedrijfseigen realiteit. Je kan zelfstandig werken en in functie van de dossiers werk je ook regelmatig samen met collega’s om resultaat te boeken. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels. Een goede basiskennis van andere talen (o.a. Spaans) is een pluspunt.

Je wordt tewerkgesteld vanuit onze kantoren in Hofstade/Aalst en bent bereid om korte buitenlandse dienstreizen te maken.

  • Een boeiende en afwisselende job in een no-nonsense internationale werkomgeving.
  • Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan. 
  • Een caring culture: via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.
  • De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

Intéressé(e) ?

Solliciteer online.
 

Vacature Junior Legal Counsel bij Jan De Nul te Aalst - vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen op www.lexgo.be
 

Voir les autres annonces de Jan De Nul

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit administratif et marchés publics , Droit commercial et contrats , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Agent gesyndiceerde kredieten

Agent gesyndiceerde kredieten

Read more
Estate Declaration Expert

Estate Declaration Expert

Read more
 Junior Associate -...

Junior Associate - Employment & Benefits

Read more
Junior Associate Real...

Junior Associate Real Estate - Brussel

Read more
Legal Counsel - argenx

Legal Counsel - argenx

Read more
Fiscaal stagiair-advocaat

Fiscaal stagiair-advocaat

Read more
Associate Lawyer

Associate Lawyer

Read more
Compliance Risk Manager -...

Compliance Risk Manager - KBC Securities

Read more
Legal Counsel Vastgoed /...

Legal Counsel Vastgoed / Projectontwikkeling

Read more
Mid-level/senior Commercial...

Mid-level/senior Commercial Lawyer

Read more

LexGO Network