Legal Counsel - regio Gent-Brugge-Tielt
03/01/2022

Région: Flandre occidentale, Flandre orientale
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit commercial et contrats, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier, Droit de l'environnement et de l'urbanisme
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LEXGO/MGRLC/172

Om de ambitieuze visie van MG Real Estate verder vorm te geven, is Jacon Legal op zoek naar een Legal Counsel (idealiter 3-4 jaar ervaring) om het Legal Team verder uit te breiden. 

Tout Montrer
Tout Fermer


Om de ambitieuze visie van MG Real Estate verder vorm te geven, is Jacon Legal op zoek naar een Legal Counsel (idealiter 3-4 jaar ervaring) om het Legal Team verder uit te breiden. 

MG Real Estate is een financieel sterke speler en een vaste waarde in de internationale vastgoedmarkt, die zich vooral richt op de ontwikkeling en realisatie van prestigieuze projecten inzake logistiek, kantoren en retail in Europa.

Recent heeft de groep besloten om naast de traditionele bouw en ontwikkelingstak ook een property en tenant management tak op te richten, met het oog op de optimalisatie van dienstverlening naar haar gebruikers toe.


Een gevarieerd takenpakket

Als Legal Counsel sta je binnen het Legal Team in voor de juridische ondersteuning van de activiteiten van MG Real Estate in al haar facetten. 
Dit houdt ondermeer in:

 • het verlenen van juridische bijstand, al dan niet samen met advocaten, bij het onderhandelen en opmaken van allerhande contracten, zoals aan- en verkoop van vastgoed of project vennootschappen, huurcontracten, samenwerkingsovereenkomsten, bouw en promotie-overeenkomsten, aankoop- en verkoopopties of biedingen, vestigen van zakelijke rechten, opmaken basisakten, etc.

 • het opmaken en beheren van datarooms en uitvoeren/opvolgen van due diligences in nauwe samenwerking met de technische, financiële en commerciële teams en het contractueel verwoorden van de input die hieruit voortvloeit

 • waar nodig, het opvolgen en begeleiden van dossiers inzake ruimtelijke ordening, stedenbouw, milieu en bodem samen met het Urban Team en het projectteam;

 • het instrueren en opvolgen van de communicatie met advocaten en externe juridische adviseurs die ingezet worden in het kader van het voorgaande en het opvolgen en adviseren inzake juridische geschillen en procedures

 • je werkt nauw samen met de Legal Assistant en Legal Counsel van het team en rapporteert aan de Chief Legal Officer.

 • Minstens 3 à 4 jaar ervaring als bedrijfsjurist of advocaat in het vastgoedrecht of bedrijfsrecht en met enige ervaring in vastgoed transacties.

 • Je kan dossiers grondig analyseren en bent in staat om proactief juridische ondernemingsrisico’s te detecteren en daarvoor op een pragmatische oplossingsgerichte manier een advies op maat voor te stellen.

 • Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Engels. Kennis van het Frans met de wil om hierin bij te scholen.

 • Je bent stressbestendig en kan snel presteren zonder aan kwaliteit in te boeten.

 • Je komt terecht in een hecht, enthousiast team dat door de jaren heen heel wat expertise heeft opgebouwd. Deze functie zal je in staat stellen een gediversifieerde ervaring te verwerven met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, reële verantwoordelijkheden en met rechtstreeks zicht op alle activiteiten van de onderneming. 

 • Een dynamisch, groeiend en financieel sterk bedrijf met een internationaal karakter dat prestigieuze projecten realiseert, zoals de KBC-toren in Gent.

 • Een legal team bestaande uit de CLO, een legal counsel en een paralegal.

 • Ruimte en verantwoordelijkheid om mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

 • Hier wordt keihard gewerkt op een professioneel hoog niveau. Daartegenover staat een heel aantrekkelijk salarispakket conform jouw ervaring én jouw uitmuntende prestaties, evenals een mooi verlofaanbod.

Intéressé(e) ?

Contacteer Ann Jacob via email of bel vertrouwelijk.

E-mail: ann@jacon.be 

Phone: +32 2 306 73 99

Ref: LEXGO/MGRLC/172

URL: http://www.jaconlegal.be

Voir les autres annonces de Jacon Legal

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier , Droit de l'environnement et de l'urbanisme

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Flandre occidentale) , Juristes (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Advisor Sociaal...

Legal Advisor Sociaal Secretariaat - Antwerpen / Leuven

Read more
Legal Advisor Secrétariat...

Legal Advisor Secrétariat Social - Wallonie Sud-Est

Read more
Junior Legal Counsel -...

Junior Legal Counsel - Arendonk

Read more
Junior advocaten vastgoedrecht

Junior advocaten vastgoedrecht

Read more
Juriste (H/F/X)*

Juriste (H/F/X)*

Read more
Fiscaal Jurist - Genk

Fiscaal Jurist - Genk

Read more
Legal Advisor Corporate /...

Legal Advisor Corporate / M&A - Brugge

Read more
Advocaat Omgevingsrecht -...

Advocaat Omgevingsrecht - Brussel

Read more
Jurist gespecialiseerd in...

Jurist gespecialiseerd in compromissen (Geel / Mol / Meerhout)

Read more
Administratief...

Administratief medewerk(st)er - dienst voor en na akte

Read more

LexGO Network