Jurist (m/v) - Kustregio
22/02/2019

Région: Flandre occidentale
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise, Cabinet de conseil
Matières: Droit commercial et contrats, Droit des sociétés, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: Job ID 1396212 - LexGO

Voor onze klant, een gerenommeerde professionele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays HR & Legal op zoek naar een ervaren jurist.

Tout Montrer
Tout Fermer


Voor onze klant, een gerenommeerde professionele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays HR & Legal op zoek naar een ervaren jurist.

Als jurist verleen je zowel intern als extern juridisch advies (inzake ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, successieplanning,…) waarbij je in contact komt met zaakvoerders en aandeelhouders uit diverse sectoren. Je bereidt aktes voor en maakt contracten op zoals huur- en samenwerkingsovereenkomsten. Ook het begeleiden van overnames, fusies en herstructureringen is jouw verantwoordelijkheid. Op vraag van de klanten werk je hun vermogensplanning uit op maat. Ten slotte fungeer je als contactpersoon voor de klantenportefeuille en bouwt deze verder uit. Je kan dagelijks rekenen op de steun van een professionele gedreven juridische assistent.
 

Je hebt een masterdiploma Rechten (of bent gelijkwaardig door ervaring) en je kan reeds een aantal jaren relevante ervaring voorleggen. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste wijzigingen binnen je vakgebied en deelt deze kennis. Je bent een vlotte communicator (Nederlands, Frans en Engels) die gepassioneerd is door zijn/haar vak en steeds diepgaand te werk gaat. Je beschikt over een kritische geest en slaagt erin een langetermijnrelatie uit te bouwen met de klanten door jouw expertise en klantgerichtheid.

Je komt terecht in een fijne werkomgeving waar je voltijds of deeltijds kan werken met flexibele starturen. Je krijgt de kans om het juridisch departement verder uit te bouwen en naast een zeer uitgebreid salarispakket zijn er ook diverse opleidingsmogelijkheden.

Intéressé(e) ?

Interesse in deze job van jurist? Verstuur je cv online of bel Virginie Labaere van Hays Brugge op 050/47.20.47.
 

Vacature ervaren jurist - Kustregio - vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen, legal consultants en advocaten in sociaal recht en arbeidsrecht op www.lexgo.be, dé jobsite voor bedrijfsjuristen en legal consultants in België

Voir les autres annonces de Hays SA/NV

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit des sociétés , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Flandre occidentale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Paralegal Milieurecht

Paralegal Milieurecht

Read more
Legal Advisor / Data...

Legal Advisor / Data Protection Officer

Read more
Fiscaal jurist met drive -...

Fiscaal jurist met drive - Waasland

Read more
Juriste

Juriste

Read more
Privacy Officer

Privacy Officer

Read more
Junior Associate (m/f) -...

Junior Associate (m/f) - Corporate

Read more
Dynamische Consultant...

Dynamische Consultant Overheidsopdrachten - EBP

Read more
Junior Associate (m/f) -...

Junior Associate (m/f) - IP/ICT

Read more
Legal Counsel - Gent

Legal Counsel - Gent

Read more
Management Assistant - 3/5!...

Management Assistant - 3/5! (Beveren)

Read more

LexGO Network