Juridisch Adviseur fiscaal recht - Brussel en remote
15/07/2022

Région: Bruxelles
Fonction: Juristes
Environnement: Notariat, Cabinet de conseil
Matières: Droit fiscal
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO14/07

Door het continu uitbreiden van ons team fiscale juristen binnen de SU Legal, zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega Juridisch Adviseur fiscaal recht. Solliciteer ten laatste op 13 september 2022.

Tout Montrer
Tout Fermer


Fednot is de beroepsvereniging van notarissen. Dankzij de dagelijkse investering van bijna 200 werknemers kunnen notarissen in de essentiële momenten van hun leven (samenwonen/huwelijk, een huis kopen, een bedrijf starten, ...) kwaliteitsvolle diensten aanbieden aan de burgers.

Fednot speelt een voortrekkersrol met een breed scala aan innovatieve diensten en oplossingen op maat. Notariskantoren kunnen bij ons terecht voor juridisch advies, software-ondersteuning, advies over het beheer van hun kantoor en HR-oplossingen.

Heb jij passie voor wat je doet, ga je voor betrokkenheid, denk en handel je flexibel en wil je bijdragen aan het succes van ons bedrijf? Dan kan dit jouw volgende stap zijn.

Door het continu uitbreiden van ons team fiscale juristen binnen de SU Legal, zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega 

Juridisch Adviseur - fiscaal recht (m/v/x)

Brussel en van thuis uit / Hybrid


Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van advies aan de notarissen en hun medewerkers in fiscale materies.

Je staat hen bij in het zoeken naar juridisch correcte en concrete oplossingen in het domein van de registratie- en successierechten, btw, directe belastingen, … .

Bovendien kan je je fiscale expertise vlot vertalen in redactiebijdragen voor juridische tijdschriften en andere publicaties.

In contacten met diverse overheden en andere actoren getuig je van de nodige kennis van de materie.

 • Een Master diploma in de rechten ;
   
 • Een aanvullende master in het Fiscaal recht ;
   
 • Een werkervaring van 5-10 jaar ;
   
 • Zeer goed niveau van het geschreven en gesproken Nederlands ;
   
 • Als persoon bent u communicatief, werkt u vlot in team en geeft u blijk van een flexibele en resultaatgerichte houding.
 • Uitdagende en interessante projecten om aan te werken, gebruikmakend van de nieuwste methodologieën en technologieën, binnen een groeiende en economisch stabiele sector
   
 • Ruimte voor toekomstige ontwikkeling, ruimte voor werknemers om creativiteit en autonomie te ontwikkelen, en het bevorderen van een open sfeer
   
 • Een competitief salarispakket, extralegale voordelen, verzekeringsdekking, openbaar vervoer, maaltijdcheques, en de mogelijkheid om vakantiedagen op te bouwen. Bedrijfswagen, bonussysteem en een netto vergoeding.


Waar gaat u werken? 

Volgens de Covidregels, op kantoor (Brussel) en vanuit huis (tot 3 dagen per week).

Waar kunt u ons vinden?

We zijn gelegen in het centrum van Brussel, naast de Sint-Michielskathedraal en de Sint-Goedelekathedraal. Het metrostation is om de hoek en het centraal station is slechts twee straten verderop. We zijn gevestigd in lichte nieuwe kantoren in het Markiesgebouw.

Intéressé(e) ?

Interesse? Solliciteer dan per email bij [email protected] (te vermelden referentie: Legal Advisor - fiscaal recht - LexGO15/07). Solliciteer ten laatste op 13 september 2022.

 

Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door [email protected] te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving

Voir les autres annonces de FEDNOT

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit fiscal

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Bruxelles)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Counsel - Real Estate...

Legal Counsel - Real Estate Developer - Brussels

Read more
Junior Legal Counsel - Kallo

Junior Legal Counsel - Kallo

Read more
Regulatory Affairs Manager...

Regulatory Affairs Manager - Luik of Leuven en telewerk

Read more
Notarieel medewerker

Notarieel medewerker

Read more
Associate Corporate Law and...

Associate Corporate Law and M&A - Brussel

Read more
Strategic Litigation...

Strategic Litigation Officer - Europe

Read more
A Tax Transformation...

A Tax Transformation Consultant

Read more
Data Protection Manager

Data Protection Manager

Read more
Manager Regulatory Affairs...

Manager Regulatory Affairs - Liège ou Louvain et travail à distance

Read more
KMO Redacteur - Adviseur -...

KMO Redacteur - Adviseur - Leuven

Read more

LexGO Network