Legal Officer
22/09/2020

Région: Brabant flamand
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit commercial et contrats, IP/IT/Media, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier, Technologie, média et télécommunications
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexGO22/09

Om ons legal team te Heverlee versterken zijn we op zoek naar een Legal Officer met ervaring in IP en technology en affiniteit en interesse voor real estate.

Tout Montrer
Tout Fermer


Deparco beheert en ondersteunt de participaties van Bruno Denys. De focus ligt op participaties in innovatieve ICT bedrijven die toonaangevend zijn op vlak van software ontwikkeling in niche markten en consultancy diensten, zoals AE, MEDIAGENIX, c-Quilibrium en Resilient. Daarnaast is Deparco ook actief in het ontwikkelen en uitbaten van professioneel en particulier vastgoed. Om ons legal team te versterken zijn we op zoek naar een Legal Officer met ervaring in IP en technology en affiniteit en interesse voor real estate.

Wil jij je als legal consultant verder ontwikkelen in een bijzonder innovatieve bedrijfssector? Dan biedt Deparco jou een unieke kans aan.

Als Legal Officer binnen het Deparco team kom je terecht in een zeer dynamische werkomgeving waar je de kans krijgt jezelf verder te ontplooien door het opnemen van diverse verantwoordelijkheden en het volgen van verschillende opleidingen. Jouw focus ligt op de ondersteuning van c-Quilibrium en Resilient en onze real estate divisie op het vlak van commerciële contractonderhandelingen en -drafting, legal counseling, IP beheer en corporate governance. Daarnaast zal je ook MEDIAGENIX opvolgen en adviseren inzake IP en governance.

Je zal hoofdzakelijk werken vanuit de Deparco hoofdzetel te Heverlee waar je mee nauwgezet de evoluties in de (Belgische en andere) wet- en regelgeving opvolgt en meewerkt aan allerhande juridische projecten. Je hebt geen probleem met verplaatsingen binnen België en occasionele internationale verplaatsingen.

  • Je bent een service-minded jurist en/of advocaat met een brede blik en minimum een 3-tal jaren (balie) ervaring, bij voorkeur in een internationale bedrijfscontext

  • Je bent een juridische generalist geboeid door de technologiesector en de bedrijfswereld maar hebt toch een bijzondere interesse voor IP, GDPR/cybersecurity en technologie. Je hebt daarnaast interesse voor en/of affiniteit met real estate.

  • Een bijkomende specialisatie in intellectuele rechten en/of GDPR zijn een troef; 

  • je bent flexibel en je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving

  • Je bent een team player maar je kan ook autonoom werken

  • Je bent discreet en denkt na over bedrijfseconomische aspecten die verder gaan dan louter je juridische takenpakket

  • Je weet juridische adviezen te vertalen naar praktisch haalbare oplossingen en durft ook pragmatisch en creatief mee te denken, binnen de bestaande wettelijke kaders

  • Je hebt sterke communicatie skills en je kan je zeer goed uiten in het Nederlands, Engels en het Frans 

Je komt terecht in een professionele, dynamische en uitdagende werkomgeving waar veel ruimte is voor initiatief en zelfontplooiing. Naast flexibele werktijden mag je een marktconform salaris, een bedrijfswagen en extralegale voordelen verwachten. Je werkt vanuit Heverlee.

Intéressé(e) ?

Stuur je CV met begeleidende brief per mail naar jobs@deparco.be. Vermeld de referentie LexGO22/09.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.deparco.be.
 

Vacature Legal Officer bij Deparco te Heverlee -  vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen, legal consultants, legal interim managers, bedrijfsjuristen, legal consultants, fiscalisten en advocaten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Deparco

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , IP/IT/Media , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier , Technologie, média et télécommunications

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Brabant flamand)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Regulatory - Real Estate...

Regulatory - Real Estate Lawyer

Read more
(Senior) Consultant...

(Senior) Consultant Transfer Pricing

Read more
Senior Consultant...

Senior Consultant Intellectuele Eigendom met focus op merkenrecht

Read more
Associate -Corporate

Associate -Corporate

Read more
Tax & Legal advisor

Tax & Legal advisor

Read more
Juridisch dossierbeheerder...

Juridisch dossierbeheerder (m/v/x) - 70 vacatures

Read more
Jurist (m/v/x) - 44 vacatures

Jurist (m/v/x) - 44 vacatures

Read more
Paralegal - Bachelor...

Paralegal - Bachelor rechtspraktijk - Antwerpen

Read more
Tax Manager - Brussel

Tax Manager - Brussel

Read more
Compliance Business Advisor

Compliance Business Advisor

Read more

LexGO Network