Teamleader dienst burgerlijke aansprakelijkheid & lichamelijke letsels voor de specialisten NL
04/02/2021

Région: Bruxelles
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit civil, Droit des assurances
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée

Om dat team te versterken, zoeken we nu teamleader schadedossiers burgerlijke aansprakelijkheid & lichamelijke letsels voor de specialisten NL

Tout Montrer
Tout Fermer


Een werkplek waar je zelf het heft in handen mag nemen. Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt. En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst. Jij bent een durver die de klant écht centraal zet? Tot binnenkort dan, bij AG.

Onze teams beheren elk schadedossier met evenveel empathie en zorg. Schadedossiers waarin sprake is van burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke letsels, worden behandeld door een apart team van specialisten. Om dat team te versterken, zoeken we nu teamleader schadedossiers burgerlijke aansprakelijkheid & lichamelijke letsels voor de specialisten NL.

Je functie

 • Je leidt een team van specialisten en coördineert alle activiteiten zodat we onze klanten een geweldige dienstverlening bieden.
   
 • Want is in een schadedossier sprake van burgerlijke aansprakelijkheid of tussenkomst in het kader van de wetgeving zwakke weggebruiker, en heeft het schadegeval een lichamelijk letsel veroorzaakt dat leidt tot 6% blijvende ongeschiktheid of zelfs een overlijden? Dan spelen onze beheersteams dat complexe dossier naar jouw team door.
   
 • Je teamleden kunnen altijd bij jou terecht voor advies bij het beheer van schadedossiers. In de meest complexe dossiers tot 1,5 miljoen euro neem jij de eindbeslissing.
   
 • Je staat garant voor kwaliteit. Je legt samen met je medewerkers ambitieuze teamdoelstellingen vast en volgt de resultaten op. Samen met de andere teamleaders ga je ook na hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.
   
 • Je houdt de vinger aan de pols en betrekt je medewerkers (pro)actief. Dat doe je zowel formeel (in teamvergaderingen, coachinggesprekken…) als informeel.
   
 • Je hebt niet alleen oog voor de resultaten op korte termijn, maar ook voor de ontwikkeling van je medewerkers op lange termijn. Je coacht hen en ondersteunt hen.

Je profiel

 • Je bent een echte people manager. Een coach, een begeleider én een motivator. Dat toonde je al als people manager of als projectleider.
   
 • Jouw motivatie? Resultaten neerzetten om trots op te zijn.
   
 • Je houdt meerdere borden tegelijk in de lucht. Jouw organisatietalent maakt het verschil.
   
 • Je bent erg communicatief en een goede onderhandelaar.
   
 • Vaktechnisch ben je een kraan. Je kent de wetgeving, rechtsleer, rechtspraak en conventies in verband met de regeling van letselschade op je duimpje en beheerde al dossiers met zware letselschade.
   
 • Je hebt een universitair diploma in een juridische richting of kunt relevante ervaring voorleggen.

Wij bieden 

 • Een topjob bij de marktleider in de verzekeringssector. We streven er voortdurend naar om onze klanten nog beter te ondersteunen. En daarvoor rekenen we op jou.
   
 • Een enthousiast en dynamisch team dat een dikke 10 krijgt voor sfeer en gezelligheid.
   
 • De kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen, met een brede waaier aan opleidingen. Ideaal om al de vaardigheden te leren die jou kunnen helpen om je carrière verder uit te bouwen.
   
 • Meer dan een job: we bieden je een hele carrière. Wil je na verloop van tijd van iets anders proeven? We begeleiden je en stimuleren je om al je talenten helemaal te benutten.
   
 • Good vibes, daar gaan we voor. Met een uitgebreid welzijnsprogramma vol sportieve activiteiten en inspirerende workshops. Zo haal je meer uit je werk en je leven.
   
 • Natuurlijk tellen de centen ook mee. Daarom krijg je een aantrekkelijk loonpakket. En omdat niemand beter weet dan jij wat je nodig hebt, kan je een deel van dat pakket zelf samenstellen.

Intéressé(e) ?

Interesse?

Helemaal verkocht?
> Solliciteer vandaag nog!

Voir les autres annonces de AG Insurance

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit des assurances

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Bruxelles)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Mid-level coporate lawyer -...

Mid-level coporate lawyer - Antwerpen

Read more
Advocaat Capital...

Advocaat Capital Markets/Corporate - Brussel

Read more
Advocaat vastgoed- en...

Advocaat vastgoed- en goederenrecht - Genk

Read more
Associate Lawyer

Associate Lawyer

Read more
Estate Declaration Expert

Estate Declaration Expert

Read more
Avocat - Collaborateur

Avocat - Collaborateur

Read more
Pas afgestudeerde master in...

Pas afgestudeerde master in het notariaat (M/V/X)

Read more
Fiscaal stagiair-advocaat

Fiscaal stagiair-advocaat

Read more
Legal Counsel - argenx

Legal Counsel - argenx

Read more
Secretaris Generaal -...

Secretaris Generaal - Corporate Compliance

Read more

LexGO Network