Jurist (familiaal vermogensrecht en nalatenschappen)

Jurist (familiaal vermogensrecht en nalatenschappen)
Région: Antwerpen
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Notariskantoor Celis & Liesse is een associatie die onder leiding staat van 3 notarissen. Met een 60-tal medewerkers zijn we één van de grootste notariskantoren binnen het arrondissement Antwerpen. Hoewel onze familie veel leden telt, heerst er een zeer ontspannen en familiale sfeer. 

We streven dagelijks naar een hoge klanttevredenheid, maar hechten minstens zoveel belang aan onze medewerkers, jullie zijn immers onze draaiende motor. Wil je je graag echt specialiseren in een bepaalde tak? Dan zit je bij ons aan het juiste adres!


Celis & Liesse is op zoek naar een DOSSIERBEHEERDER/JURIST MET BIJZONDERE INTERESSE VOOR FAMILIAAL VERMOGENSRECHT EN NALATENSCHAPPEN (bij voorkeur voltijds).

 Je komt terecht in een kantoor dat niet enkel streeft naar een kwalitatief hoge dienstverlening voor onze cliënten, maar eveneens veel aandacht heeft voor onze medewerkers en hun welzijn.

 

4 redenen waarom jij de geknipte kandidaat bent 

  • Je bent een Master in de Rechten met een leergierige, positieve ingesteldheid. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring binnen het notariaat.
  • Je wil expertise opbouwen binnen onze dienst familierecht. Met jouw expertise help je onze cliënten op een efficiënte manier bij het uitwerken van een oplossing voor hun familierechtelijke vraagstukken, je werkt estate planningen uit en je bereidt de aktes voor die daarmee gepaard gaan (o.a. schenkingen, huwelijkscontracten, testamenten, afhandeling nalatenschappen, berekenen schenkbelasting en erfbelasting …);
  • Je wil graag werken in een groot, dynamisch notariskantoor (+/- 60 medewerkers) in hartje Antwerpen (aan het gezellige Zuid) waar een familiale werksfeer en mensgerichte aanpak uiterst belangrijk zijn;
  • Je wil deel uit maken van een gedreven team van juridische experten die jou graag de kneepjes van het vak aanleren.

 

Wat ga je doen?

Als dossierbeheerder zal je verantwoordelijk zijn voor de volledige afhandeling van de dossiers binnen het domein van het familiaal vermogensrecht en de nalatenschappen, dit van a tot z (zowel civiel als fiscaal).  

Dit behelst onder meer dat je cliënten adviseert en je op termijn voor hen het dossier volledig zelfstandig afhandelt.

Samen met je collega’s binnen het team blijf je perfect op de hoogte van alle nieuwe wetgeving en deel je je expertise.

 

 

Wat mag je verwachten?

Je mag rekenen op een competitief salaris aangevuld met tal van interessante voordelen. Zo bieden wij glijdende werkuren, extra vakantiedagen bovenop diegene voorzien binnen de sector, eco-chèques, maaltijdchèques, … en laten wij nooit een gelegenheid voorbijgaan voor een gezellige teambuilding.

Daarnaast bieden wij mooie opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern, in functie van je noden en je ambities en dragen wij zorg voor de work-life balance van onze medewerkers.

 

HEB JE TWIJFELS OF DE VACATURE IETS VOOR JOU IS?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Dan bekijken we samen of de functie voor jou geschikt is.

Je kan ook een kijkje nemen op onze Instagram-pagina “celisliesse.notariaat” voor enkele sfeerbeelden van ons kantoor.

 

GDPR: Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank  voor een periode van 3 jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres info@notaris-celis.be.

 

Google Maps
Google Maps