(Senior) Advisor Legal

(Senior) Advisor Legal
Région: Hamme
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Cabinet de conseil
Réf: LexGO2506
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

aternio legal is een alternatief en trendy juridisch advieskantoor dat gespecialiseerd is in vennootschaps- en contractenrecht, M&A, en corporate housekeeping. Daarnaast bieden wij uitgebreide diensten aan op het gebied van fiscaal recht (personen- en vennootschapsbelasting, BTW) en GDPR. Onze aanpak is verfrissend eerlijk en direct – we zeggen waar het op staat.


We zoeken een metgezel

Voor onze vestiging te Hamme (Oost-Vlaanderen) kijken we momenteel uit naar een nieuwe collega. Ben jij die juridische professional die altijd net dat stapje verder gaat waar anderen stoppen? Heb jij de gave om zaken helder en to the point te verwoorden, zonder blad voor de mond? Da’s de jurist die in ons kraam past!

Jouw weg bij ons

Als (senior) advisor legal geef je kwalitatief hoogwaardige juridische ondersteuning aan klanten en collega’s. Hierbij ligt de nadruk op vennootschapsrecht, contractenrecht, M&A en corporate housekeeping. Uitstapjes naar de wondere wereld van fiscaliteit (personen- en vennootschapsbelasting, BTW) en GDPR zie je als een uitdagende en welkome afwisseling. Klinkt zalig, toch?

Je vindt het een evidentie om relevante wetgeving, rechtspraak en rechtsleer op te volgen waardoor complexe vraagstukken je niet afschrikken. Op regelmatige basis juridische artikels schrijven en het geven van interne en externe presentaties zijn een kolfje naar je hand.

Samen met je teamleden signaleer je behoeften en trends waar je vervolgens snel en adequaat weet op in te spelen. Je identificeert opportuniteiten. Verder verzorg je vaktechnische ondersteuning aan onze finance en tax afdeling, allemaal topcollega’s trouwens.

Het moet wel klikken, natuurlijk.

Professionele ervaring in een adviesomgeving zou wel de max zijn, en omdat niet elke klant hier zomaar achter de hoek woont komt je rijbewijs ook soms van pas. Mocht je je masteropleiding rechten aangevuld hebben met een master na master, bijvoorbeeld in fiscaliteit, dan vinden we dat geweldig.

Talent is niet goedkoop, dat weten we

Naast al de oohs en aahs krijg je er ook nog onze no-nonsense werksfeer helemaal voor niks bij, een uitgebreide knowledge base en opleidingen op jouw maat, een fantastische work-life balance én een competitief verloningspakket met extralegale voordelen. Het draait immers allemaal om die glimlach tot achter uw oren, en dat weten we maar al te goed.

Google Maps
Google Maps