(Adjunct-)Uitgever

(Adjunct-)Uitgever
Région: West Flanders, West Flanders ou West Flanders
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Entreprise
Réf: LexGO2506
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

die Keure behoort tot de wereldtop voor drukwerk en is een toonaangevende speler met Vlaamse roots binnen het Belgische uitgeverslandschap. Met als doel haar klanten te verrijken door op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier relevante, kwaliteitsvolle content te maken en te faciliteren, is die Keure onderverdeeld in drie divisies: 

(i) Printing: kwalitatief drukwerk en service, van concept tot levering; (ii) Educatief: blended leermateriaal voor basis- en secundair onderwijs; (iii) Professional: publicaties, digitale tools en opleidingen voor juridische professionals.


Voor onze klant, die Keure, zijn we op zoek naar een (Adjunct-)Uitgever voor de Professional Publishing divisie. Nederlandstalig met goede kennis Frans.

Taken

Als (Adjunct-)Uitgever bij de Professional Publishing divisie ben je verantwoordelijk voor juridische publicaties en begeleid je uitgeefprojecten vanaf het aftoetsen van de realiseerbaarheid tot en met de publicatie.

Als het voornaamste aanspreekpunt voor de auteurs in jouw portefeuille, bouw je verder aan je netwerk van auteurs en contacten binnen de juridische sector. Je coördineert de interne en externe opvolging van tijdschriften, boekenreeksen en digitale producten binnen het juridische domein

Voor elk project beheer je ook een budgetplan. Je volgt de juridische actualiteit, trends en ontwikkelingen op de voet; hierbij zoek je continu nieuwe invalshoeken. In deze functie werk je nauw samen met de afdelingen redactie, vormgeving, calculatie, marketing, business development, IT en met je collega-uitgevers.

Profiel

  • Je hebt een masterdiploma op zak en beschikt over een algemene juridische kennis
  • Relevante ervaring in de uitgeefsector of als advocaat, bedrijfsjurist of docent is een pluspunt. Afhankelijk van je ervaring, start je als adjunct-uitgever of als uitgever
  • Je wordt enthousiast van projectmanagement, kwaliteitsfocus en teamwork
  • Netwerken geeft je energie en je legt vlot nieuwe contacten
  • Flexibiliteit, o.a. op het vlak van werkuren en verplaatsingen, is je tweede natuur
  • Je beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis van het Frans

Aanbod

  • Een gevarieerde en boeiende functie met ruimte voor creativiteit en ondernemerszin
  • Een team van gedreven en betrokken collega’s
  • Flexibel werken anno 2024
  • Een marktconforme verloning met onder meer bedrijfswagen

Google Maps
Google Maps