Notarieel medewerker : post-akte en onthaal

Notarieel medewerker : post-akte en onthaal
Région: Antwerpen
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Notariat
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Waarom werken bij Deckers Notarissen? Deckers Notarissen is een groeiend en dynamisch notariskantoor gevestigd in een mooi kantoorgebouw vlakbij het justitiepaleis. Hier werken wij met een enthousiast team van 5 notarissen en een 40-tal medewerkers. Het notariaat biedt een 37,5-urige werkweek met een marktconform salaris aangevuld met een pakket aan extra-legale voordelen. 

Binnen ons notariaat staan persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal. We bieden de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.


Notarieel medewerker: post-akte en onthaal

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve zorg van dossiers na de ondertekening van familiale-en vastgoed akten. Dit houdt onder andere in het bijhouden van het repertorium, het elektronisch registreren van akten, het beheren van afspraken en opzoekingen pre-akte. Je behandelt vlot telefonische oproepen en e-mailberichten. Je werkt hoofdzakelijk back-office en versterkt, in afwezigheid van de collega, het onthaal waar je het eerste aanspreekpunt bent voor cliënten.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die, bij voorkeur, enige ervaring heeft opgebouwd in het notariaat of in een gelijkaardige functie.  Je bent communicatief, positief ingesteld, een teamspeler, punctueel en discreet. Je hebt, bij voorkeur, kennis van Acta Libra en het gebruikelijke MS Office pakket.

Wij bieden wij?

We bieden een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijke verloning, in verhouding tot opleiding en ervaring, aangevuld met een pakket aan extra-legale voordelen waaronder een eindejaarspremie, maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, ecocheques en een GSM abonnement. Je komt terecht in een moderne en aantrekkelijke werkomgeving. Op regelmatige basis organiseren we afterwork activiteiten waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. De werkplek is vlot bereikbaar met de wagen, fiets en het openbaar vervoer. 

Een blik achter de schermen?

Niets beter dan enkele collega’s zelf aan het woord te laten. Bekijk onze video via de website www.deckersnotarissen.be/vacatures en maak kennis met ons enthousiast team!

Wil je deel uitmaken van ons team?

We ontvangen graag je sollicitatiebrief en CV via de sollicitatieknop. Bij vragen over deze vacature kan je contact opnemen via het telefoonnummer 03/425.27.83.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Een eerste screening zal plaatsvinden op basis van sollicitatiebrief en CV. De verdere sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste kennismakingsgesprek met de office manager en teamleader. Een mogelijk vervolggesprek kan hieruit voortvloeien met de notarissen en de office manager. Tot binnenkort?!

Google Maps
Google Maps