Junior medewerker – Ondernemingsrecht

Junior medewerker – Ondernemingsrecht
Région: Ixelles
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Cabinet d'avocats
Réf: LexGO04/06-2
Contrat: Indépendant (Temps plein)

Description de la société

van Cutsem Wittamer Marnef & Partners est un cabinet d’avocats d’affaires intervenant dans tous les domaines de la vie de l’entreprise, tant en conseil qu’en contentieux, dans un contexte belge ou international.

Notre dimension et notre expérience nous donnent la flexibilité de fournir une large gamme de services à nos clients quelle que soit leur taille.  

Nous construisons une relation privilégiée avec nos clients, fondée sur la compréhension de leur activité et une confiance réciproque, afin de pouvoir anticiper leurs besoins et de parvenir à des solutions optimales, efficaces et durables.


Word lid van ons dynamisch team van gedreven advocaten!

Ben je klaar om je juridische carrière een vliegende start te geven bij een kantoor dat teamwork en individuele groei hoog in het vaandel draagt?  Zoek je naar een omgeving waar samenwerking en autonomie hand in hand gaan?  Dan is dit jouw kans om je bij ons aan te sluiten.

Wie zijn wij?

Bij ons kantoor staat de menselijke relatie met onze cliënten centraal.  Wij gaan oplossingsgericht te werk en behouden systematisch een overkoepelende en pragmatische visie die rekening houdt met de dagelijkse realiteit van onze cliënten.

Wij streven ernaar om een uitmuntende en vlotte juridische dienstverlening te verstrekken aan onze cliënten, waarbij wij tegelijkertijd een gezond evenwicht behouden tussen werk en privéleven.  Het engagement en dynamisme van ons hele team dragen bij aan de fijne werkomgeving op kantoor.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische en ondersteunende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan.
  • De mogelijkheid om samen te werken met ervaren advocaten die jouw professionele groei stimuleren.
  • Een kantoor dat toekomstgericht is en jouw visie en mening waardeert.
  • Ruimte voor autonomie en initiatief, met ondersteuning van het hele team.
  • Een balans tussen werk en privéleven, zodat jij optimaal kunt presteren en genieten van jouw persoonlijke leven.
  • De mogelijkheid om te adviseren en assisteren in zowel nationale als internationale zaken dankzij ons lidmaatschap in verschillende internationale netwerken met een uitstekende reputatie.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde juristen die onze waarden delen en klaar zijn om zichzelf te ontplooien in een stimulerende werkomgeving.  Je staat te popelen om je stage aan te vatten of hebt je stage net afgerond (0 – 3 jaar ervaring).  Nederlands is je moedertaal en eventuele extra talenkennis is een troef.  Je hebt een scherpe pen en houdt ervan om problemen te analyseren en op te lossen.  Als jij enthousiast bent en interesse hebt in het ondernemingsrecht in de brede zin, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Solliciteer nu

Grijp deze kans om jouw juridische carrière een vliegende start te geven.  

Stuur jouw CV en motivatiebrief via email (klik op het "Solliciteer" knop) en vervoeg ons dynamisch, menselijk en professioneel team.

Google Maps
Google Maps