Jurist(e) / merken- en modellengemachtigde

Jurist(e) / merken- en modellengemachtigde
Région: Gent
Expérience nécessaire: Aucune
Secteur d'activité: Entreprise
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

Chez Winger, nous accueillons chaque innovation comme une force motrice derrière toutes les possibilités pour relever les défis futurs. Nous croyons que les stratégies intelligentes en matière de PI permettent aux entreprises de développer des projets distinctifs et durables, et en tant que partenaire fidèle en PI, nous voulons faire partie de cette évolution positive. 

En sécurisant et en gérant les droits appropriés, nous permettons à nos clients de se concentrer sur leurs efforts sans avoir à se soucier de la mise en place de leur protection de la PI. Avec une équipe solide d'experts, nous offrons des conseils stratégiques et des solutions juridiques, chacun adapté à nos clients. Pour garantir en permanence cette détermination, nous sommes à la recherche de renforts.


Welkom in de wereld van Intellectuele Eigendom!

Bij Winger omarmen we elke innovatie als drijvende kracht achter alle mogelijkheden om toekomstige uitdagingen aan te pakken. We geloven dat slimme IP-strategieën bedrijven in staat stellen om onderscheidende en duurzame projecten te ontwikkelen en als trouwe IP partner, willen we deel uitmaken van die positieve evolutie. Door de juiste rechten veilig te stellen en te beheren, stellen we onze klanten in staat om zich te concentreren op hun inspanningen zonder zich zorgen te hoeven maken over de inrichting van hun IP bescherming. Met een sterk team van experts, bieden we strategisch advies en juridische oplossingen, elk op maat van onze klant. Om deze doortastendheid continue te waarborgen, zijn we op zoek naar versterking.

Heb je een bijzondere interesse in de wereld van patenten, merken en design? Ben je aangetrokken tot een groeiende onderneming waarin je dagelijks contacten onderhoudt met dynamische bedrijven en met correspondenten over de gehele wereld? Wil je meeschrijven aan ons groeiend verhaal? Zo ja, lees alvast verder!

Hoe ziet jouw dag eruit?

  • Jij bent één van de architecten achter onze IP portefeuilles, die de weg vrijmaken naar innovatie. Je staat voornamelijk in voor merken- en modellenbeheer;
  • Als jurist(e) ligt jouw nadruk voornamelijk op de bescherming van merken, verpakkingen, product designs e.d. waarbij je de klant adviseert bij het gehele proces, gaande van de creatie van een naam, verpakking of vorm van het product tot de afdwinging van haar merk- en modelrechten;
  • Je volgt de diverse registratieprocedures op en staat in voor het monitoren van termijnen en verzorgen van correspondentie met klanten, buitenlandse correspondenten en merken- en modelleninstanties.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Een bruisende persoonlijkheid die reeds affiniteit heeft met de IE-sector;
  • Een ondernemingsgerichte geest met uitstekende communicatievaardigheden;
  • Iemand met een goede dosis gezond verstand en die van aanpakken weet;
  • Een grenzeloze nieuwsgierigheid om steeds dieper te graven in de wereld van IP;
  • Een collega met oog voor detail, grote nauwkeurigheid en een goed gevoel voor tijdsmanagement;
  • Uitstekende kennis van het Nederlands, Engels en Frans.

Waar kom je terecht?

Je toekomstige collega’s omschrijven hun job als zeer afwisselend en uitdagend. Niet alleen vanwege de diversiteit aan klanten (BE & internationaal), maar ook vanwege de verscheidenheid van contacten, waaronder ook diverse merkeninstanties en een netwerk van buitenlandse correspondenten. Je krijgt de vrijheid om je eigen snelheid van je doorgroeimogelijkheden te bepalen met ruimte voor initiatief en autonomie. Uiteindelijk streven we ernaar om samen optimaal te groeien en aldus jouw talenten maximaal te laten ontplooien. Diverse opleidingsmogelijkheden zijn aldus aan de orde. Daarnaast ontvang je correcte verloning met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals maaltijdcheques, DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, 6‘arbeidsduurverminderingsdagen’ (ADV), glijdende werkuren, mogelijkheid tot thuiswerk en een hartverwarmend team van collega’s.

Geïnteresseerd? Bel gerust indien je vragen hebt (+32476653555). We ontvangen graag je motivatiebrief en CV (via de sollicitatieknop).

Google Maps
Google Maps